Acasă Sport Sesiune Inedită de Antrenament Pentru Handbaliștii de la Acs Dominicii și Csc...

Sesiune Inedită de Antrenament Pentru Handbaliștii de la Acs Dominicii și Csc Moșnița Nouă

187
0

 

 

Al doilea antrenament al săptămânii a adus o experiență inedită pentru handbaliștii de la Acs Dominicii și Csc Moșnița Nouă. În plus față de exercițiile obișnuite cu mingea, aceștia au avut parte de o sesiune specială de forță cu propriul corp, sub îndrumarea doamnei Mirela Chirilă Negruțiu, antrenor personal și terapeut sportiv cu experiență în Germania.

Coordonați de doamna Chirilă Negruțiu, fostă coechipieră a Alinei Cioriciu și Loredanei Sas, tinerii handbaliști au parcurs exerciții intense pentru întărirea mușchilor brațelor, abdomenului, spatelui și picioarelor. Într-o atmosferă caracterizată de determinare, sesiunea de pregătire a fost marcată de efort sustinut, lipsa multor zâmbete și pauze.

Printre exercițiile abordate s-au regăsit pasarea în viteză, încrucișări, depășiri și aruncări de la linia de 9 metri, oferind o varietate de stimuli pentru dezvoltarea abilităților handbalistice. Această diversitate în antrenament a adus un plus de intensitate și a pregătit sportivii pentru provocările competiționale.

Pe lângă avantajele evidente în ceea ce privește forța și rezistența, această sesiune de pregătire a reprezentat și oportunitatea de a îmbrățișa un stil de viață activ și sănătos, cu efecte benefice pe termen lung asupra performanței atletice.

Mai jos, găsim câteva exemple de exerciții sugerate pentru perioada Sărbătorilor de iarnă, menite să mențină handbaliștii în formă și în timpul sezonului festiv. Mulțumim Mirela Chirilă Negruțiu pentru implicarea și dedicarea sa în antrenamentul echipei, iar tinerii handbaliști își exprimă recunoștința și așteptările pentru viitoarele sesiuni de pregătire.

Articolul precedentExpoziția “Brâncuși: surse românești și perspective universale” Depășește 100.000 de Rezervări și Primește Titlul de Eveniment al Anului 2023
Articolul următorAccident într-o Parcare din Timișoara: Femeie de 47 de Ani Implicată într-un Incident cu Consecințe Serioase

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.