Acasă Economic Expoziția “Brâncuși: surse românești și perspective universale” Depășește 100.000 de Rezervări și...

Expoziția “Brâncuși: surse românești și perspective universale” Depășește 100.000 de Rezervări și Primește Titlul de Eveniment al Anului 2023

249
0

 

Președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, anunță cu bucurie că expoziția „Brâncuși: surse românești și perspective universale” a depășit pragul impresionant de 100.000 de rezervări și a fost onorată cu titlul de Eveniment al Anului 2023 în România.

Cu o deschidere solemnă pe 30 septembrie 2023, expoziția a fost un punct central al Programului Timișoara, Capitală Europeană a Culturii, atrăgând atenția și aprecierea publicului și a experților în artă. Succesul său răsunător a fost subliniat în studiul IRES 2023, membru al ESOMAR (European Society for Opinion and Marketing Research), consolidându-și statutul de eveniment cultural de referință.

Cu peste 100.700 de rezervări, expoziția „Brâncuși: surse românești și perspective universale” a devenit un magnet pentru iubitorii de artă și curioșii din întreaga țară. Publicul a avut ocazia să exploreze și să se lase captivat de capodoperele lui Constantin Brâncuși, aduse laolaltă pentru a oferi o perspectivă unică asupra moștenirii sale artistice.

Președintele CJ Timiș, Alin Nica, exprimă recunoștința sa față de vizitatori și subliniază importanța expoziției în cadrul peisajului cultural al României. Acest eveniment remarcabil este o realizare comună, susținută financiar de Consiliul Județean Timiș și organizată cu pasiune de către Muzeul Național de Artă Timișoara, Fundația Art Encounters și Institutul Francez din România.

Cu expoziția deschisă până pe 28 ianuarie 2024, iubitorii de artă au încă o șansă de a se bucura de creațiile remarcabile ale lui Brâncuși și de a contribui la succesul continuu al acestui eveniment de excepție. Un capitol special în peisajul cultural, „Brâncuși: surse românești și perspective universale” rămâne o destinație obligatorie pentru toți cei pasionați de artă și istorie.

Articolul precedentRevelion de Neuitat în Piața Victoriei Timișoara: Muzică, Bucurie și Speranță pentru Noul An
Articolul următorSesiune Inedită de Antrenament Pentru Handbaliștii de la Acs Dominicii și Csc Moșnița Nouă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.