Acasă Evenimente Revelion de Neuitat în Piața Victoriei Timișoara: Muzică, Bucurie și Speranță pentru...

Revelion de Neuitat în Piața Victoriei Timișoara: Muzică, Bucurie și Speranță pentru Noul An

410
0

 

Cu toții suntem invitați să sărbătorim trecerea în noul an într-un mod spectaculos în inima Timișoarei – la **Revelionul din Piața Victoriei**. O seară plină de entuziasm și momente memorabile se conturează, iar orașul se pregătește pentru o noapte plină de surprize.

🕕 **Programul Serii:**
– **18:00:** Deschiderea oficială a petrecerii.
– **18:30:** DJ Zolee Vee va încinge atmosfera.
– **20:00:** Trupele locale TRUPA VERSUS, Blazzaj, The TM Groove, Dincolo De Ziduri, Monokrom și Pragu’ de Sus vor urca pe scenă, aducând cu sine energie debordantă și ritmuri captivante.

🎶 **Până la miezul nopții:**
Petrecerea va continua cu muzică live și atmosferă festivă, pregătindu-ne pentru momentul magie alături de The Motans.

🕛 **00:00:**
Momentul de vârf al serii va fi întâmpinat cu un spectacol extraordinar susținut de The Motans. Cunoscuți pentru hit-urile lor care au cucerit inimile ascultătorilor, The Motans vor aduce magia și emoția în Piața Victoriei.

🫶 **Invitație Deschisă:**
Toți locuitorii Timișoarei sunt așteptați să participe la acest eveniment deosebit și să sărbătorească împreună cu prietenii și familia. Bucuria, muzica și magia vor fi ingredientele care vor face această noapte de Revelion cu adevărat specială.

🙌 **Un Nou Început:**
Echipa de organizare, sub egida **Casa de Cultură a Municipiului Timișoara**, pregătește o seară plină de surprize și emoții. Cu toții suntem invitați să dăm împreună startul unui nou an, plin de oportunități și visuri mărețe pentru noi toți. Să întâmpinăm 2023 cu bucurie, încredere și speranță!

**👉** Așadar, vă așteptăm cu entuziasm în Piața Victoriei din Timișoara, unde vom crea împreună amintiri de neuitat și vom sărbători cu toții intrarea în noul an într-un mod autentic și plin de viață.

Articolul precedentSalvatorii Montani: Gata de Acțiune și Pregătiri Intense în Satul Poieni
Articolul următorExpoziția “Brâncuși: surse românești și perspective universale” Depășește 100.000 de Rezervări și Primește Titlul de Eveniment al Anului 2023

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.