Acasă Economic Colaborați pentru Siguranță: Recomandări Cruciale de la RETIM

Colaborați pentru Siguranță: Recomandări Cruciale de la RETIM

149
0

 

Într-un efort constant de a asigura siguranța dumneavoastră și a bunurilor, compania RETIM vă adresează recomandări esențiale pentru prevenirea riscurilor de incendiu. Un aspect important este gestionarea adecvată a cenușei și a jăratecului.

**1. Depozitarea Responsabilă a Cenușii și Jăratecului**

Nu aruncați cenușa cu jar la întâmplare! Pentru a evita pericolul de incendiu, folosiți recipienți speciali, neinflamabili și acoperiți, până când acestea se sting și se răcesc complet. Această măsură simplă poate preveni potențialele riscuri asociate cu eliminarea cenușii.

**2. Interdicția Asupra Țigărilor Electronice**

Reamintim cetățenilor că este strict interzisă depozitarea țigaretelor electronice și a dispozitivelor de vapare electronice în recipiente destinate colectării deșeurilor menajere. Respectarea acestei reguli contribuie la siguranța generală și la prevenirea incidentelor neplăcute.

**3. Atenție la Materialele Pirotehnice**

În perioada utilizării materialelor pirotehnice, cum ar fi artificiile și petardele, este crucial să se evite locurile învecinate obiectelor ușor inflamabile sau ale aparatelor sub tensiune. Această precauție adițională contribuie la minimizarea riscurilor de incendiu și protejează comunitatea.

**Mesaj de Mulțumire pentru Colaborare**

Vă mulțumim pentru colaborarea dumneavoastră în implementarea acestor măsuri esențiale de siguranță. Împreună, putem contribui la prevenirea incidentelor nedorite și la menținerea unui mediu sigur pentru toți. Echipa RETIM este dedicată securității comunității și vă încurajează să urmați cu strictețe aceste recomandări pentru binele tuturor.

Articolul precedentPolițiștii din Timișoara au descoperit artificii neautorizate la un simplu control
Articolul următorDeținere Ilegală de Articole Pirotehnice: O Operațiune de Succes în Comuna Pietroasa, Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.