Acasă Evenimente Un Mesaj Călduros de Sărbători de la Costel Pantilimon, Director Executiv Poli...

Un Mesaj Călduros de Sărbători de la Costel Pantilimon, Director Executiv Poli Timișoara

181
0

 

 

În pragul sărbătorilor de iarnă și la finalul acestui an plin de evenimente, Costel Pantilimon, director executiv, transmite un mesaj sincer și plin de recunoștință către întreaga echipă de polițiști.

Reflectând asupra acestor luni intense petrecute împreună, Pantilimon subliniază bucuria de a forma o echipă unită, dedicată performanței și pregătită să facă sacrificii, indiferent de domeniul în care fiecare membru al echipei își desfășoară activitatea.

În spiritul sărbătorilor de Crăciun, directorul executiv adresează cele mai călduroase gânduri și urări de bucurie pentru această perioadă specială. El nu uită să mulțumească întregii echipe pentru angajamentul și efortul depus în acest an, contribuind astfel la progresul și dezvoltarea clubului.

Cu recunoștință pentru depășirea împreună a provocărilor și schimbărilor din acest an, Pantilimon exprimă dorința ca, în noul an, echipa să continue să lucreze împreună pentru atingerea obiectivelor propuse.

În încheiere, Costel Pantilimon transmite urări călduroase de Crăciun, dorind tuturor bucurie, liniște și iubire alături de cei dragi. De asemenea, el urează un “La mulți ani!” plin de sănătate, fericire și realizări în noul an, subliniind optimismul pentru un An Nou strălucitor.

Articolul precedent“Corul” de copii Sfântul Iosif cel Nou de la Partoș a oferit câteva momente de bucurie
Articolul următorAngajații de la Brantner prinși când își făceau nevoile în timpul serviciului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.