Acasă Social O familie cu șase copii din Sânmihaiu German are nevoie de ajutor

O familie cu șase copii din Sânmihaiu German are nevoie de ajutor

272
0

 

 

Campania “Back to school” din Timiș, inițiată în luna septembrie pentru pregătirea ghiozdanelor pentru copiii din centrele de plasament, și-a extins impactul în perioada sărbătorilor de iarnă, reflectând un angajament continuu față de comunitatea defavorizată.

Instituțiile publice și cele de apărare au demonstrat o remarcabilă implicare socială, intervenind în sprijinul familiilor vulnerabile. O familie din Sânmihaiu German, confruntată cu lipsa sursei de încălzire, a primit o sursă eficientă de căldură, asigurându-se astfel că iarna va fi mai blândă pentru cei 6 copii ai acesteia.

În același spirit, o mamă singură din Timișoara, crescând doi copilași, a beneficiat de sprijin esențial sub forma unui necesar de alimente, haine și jucării pentru masa de Crăciun. Aceste gesturi umanitare nu doar atenuează dificultățile acestor familii, ci reafirmă și angajamentul față de valorile umane fundamentale.

Aceste acțiuni nu numai că reflectă spiritul de solidaritate, dar și subliniază importanța continuă a instituțiilor în menținerea ordinii, siguranței și a responsabilității sociale. Într-o perioadă în care copiii își exprimă dorințe simple de la Moș Crăciun, precum un ursuleț de pluș, aceste eforturi susțin ca fiecare copil să merite bucuria și fericirea în sărbători.

Astfel, încheiem cu urări de sărbători minunate pentru toți, subliniind importanța umanității și a solidarității într-o lume care are nevoie de mai multă compasiune și grijă reciprocă.

 

Articolul precedentMesaj de Sărbători Nicolae Dănuț Negru – primar comuna Racovița
Articolul următor“Corul” de copii Sfântul Iosif cel Nou de la Partoș a oferit câteva momente de bucurie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.