Acasă Economic Program de lucru RETIM de sărbători și recomandări pentru sezonul rece

Program de lucru RETIM de sărbători și recomandări pentru sezonul rece

235
0

 

Program de lucru RETIM de sărbători și recomandări pentru sezonul rece

  • De sărbători, colectarea deșeurilor se va face conform graficelor, fără modificări în program, iar cetățenii sunt rugați să scoată la limita de proprietate recipientele de colectare
  • Regulile de colectare separată a deșeurilor și programul de colectare pentru localitățile din Timiș sunt disponibile pe site
  • Pentru plata facturilor RETIM se recomandă utilizarea cu precădere a instrumentelor de plată electronice disponibile pe site-ul ro sau a sistemelor de plată rapidă PayPoint, Un-Doi, Self-Pay sau a aplicației mobile Pago.

Colectarea deșeurilor

RETIM informează toți clienţii, persoane fizice și juridice că în perioada sărbătorilor de iarnă, colectarea deșeurilor se va realiza conform programului normal. Astfel, atât în zilele de 25-26 decembrie 2023, cât și în 1-2 ianuarie 2024, echipajele RETIM care colectează deșeurile municipale vor fi în teren, conform programelor de colectare stabilite pentru fiecare fracție în parte.

Birouri de relații clienți și casierii

Birourile de Relații cu Clienții – Contractare și casieriile din Timișoara și Lugoj vor fi închise în zilele de 25-26 decembrie 2023 și în perioada 1-7 ianuarie 2024, când se va face o schimbare de sistem informatic. Programul normal se va relua începând de luni, 8 ianuarie 2024.

Centre de colectare a deșeurilor voluminoase

Cele 4 centre de colectare a deșeurilor voluminoase, vegetale, din construcții, din polistiren și carton din Timișoara vor fi închise în zilele de 25-26 decembrie 2023 și 1-2 ianuarie 2024.

Începând cu 3 ianuarie 2024 centrele revin la programul normal.

Regulile de colectare rămân în vigoare

Și pe perioada sărbătorilor RETIM reamintește că regulile de colectare separată a deșeurilor sunt:

Deșeuri reciclabile trebuie să fie depozitate în recipienții prevăzuți în contract: pubele sau saci, golite, clătite, pliate, turtite sau strivite. Sacii galbeni pentru colectare trebuie să fie legați, pubelele să fie închise, pentru a preveni umezirea conținutului în caz de ploaie sau ninsoare.

Deșeurile reziduale pot îngheța în pubelele din cauza umidității ridicate, dacă sunt depozitate la exterior. RETIM recomandă utilizatorilor să țină recipientele în locuri adăpostite și să le scoată la limita de proprietate pentru colectare, conform programului obișnuit.

Regulile complete de colectare separată a deșeurilor și programul de colectare pentru localitățile din județul Timiș sunt disponibile pe site-ul retim.ro

Plata facturilor RETIM online

Compania reamintește tuturor clienților săi, persoane fizice sau juridice, că își pot activa factura electronică în mai puțin de un minut, pe site-ul retim.ro, în secțiunea „efactura”, reducând impactul asupra mediului, prin reducerea consumul de hârtie și a resurselor pentru transport și distribuție.

Pentru plata facturilor RETIM recomandă utilizarea cu precădere a instrumentelor de plată electronice disponibile pe site-ul retim.ro, a sistemelor de plată rapidă PayPoint, Un-Doi, Self-Pay sau a aplicației mobile Pago.

Contact

Pentru orice întrebări sau sesizări legate de colectarea deșeurilor, RETIM poate fi contactată prin Call Center la numărul de telefon +40 374 885 692, de luni până vineri, între orele 07:00–19:00 sau prin email la contractare@retim.ro.

 

Despre RETIM

Înființată în 1997, RETIM Ecologic Service S.A. are o experiență și dotare tehnică semnificativă pentru a presta servicii de salubrizare eficiente, respectând un sistem de management integrat a gestionării deșeurilor la standardele europene în județul Timiș​​​​.

RETIM face parte din RER Ecologic Group. Compania a fost înființată în anul 1994 de concernul german RWE, ce desfășoară activități în domeniul salubrității, recuperării ecologice și reciclării. Grupul RER mai deține și companiile: REBU, RERVEST, RER Sud, RER Brăila, RER Servicii și RER DATA, iar în present are aproximativ 3.000 de angajați.

Articolul precedentGenerozitatea lui Moș Crăciun strălucește în Comuna Traian Vuia
Articolul următorBucurie și Cadouri: Moș Crăciun Adus de Primăria Șag și Consiliul Local la Copiii de la Grădinița și Școala Gimnazială

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.