Acasă Evenimente O Capelă în Cimitirul de Jos din Giarmata: Un Proiect Concretizat prin...

O Capelă în Cimitirul de Jos din Giarmata: Un Proiect Concretizat prin Schimbul de Terenuri

224
0

 

 

 

Comunitatea din Giarmata se pregătește să aducă o nouă facilitate în cimitirul de jos al localității – o capelă ce va îmbogăți și mai mult acest spațiu sacru. Administrația locală, prin votul obținut în Consiliul Local, a reușit să finalizeze cu succes un schimb de terenuri cu Biserica Romano-Catolică, deschizând astfel calea pentru construcția așteptatei capele.

În cadrul acestui schimb, un teren intravilan în suprafață de 2000 de metri pătrați a fost transferat din patrimoniul Bisericii Romano-Catolice în posesia Primăriei Giarmata, în schimbul unui alt teren cu aceeași suprafață, aflat lângă cimitirul de jos din localitate. Această înțelegere deschide drumul pentru începerea procedurilor necesare construcției capelei, proiect care va demara în anul următor.

Primăria devine astfel proprietar pe terenul destinat construcției capelei, deschizând calea pentru planificarea și implementarea acestui proiect important pentru comunitatea locală. Construcția capelei în cimitirul de jos va aduce un spațiu de reculegere și comuniune, oferind locuitorilor Giarmatei un loc potrivit pentru momente de înțelegere și comemorare.

Comunitatea așteaptă cu nerăbdare începerea construcției și este recunoscătoare pentru eforturile depuse de administrația locală în realizarea acestui proiect benefic pentru toți cei care își aduc aminte și își cinstește cei dragi în cimitirul de jos din Giarmata.

#Giarmata #CapelăCimitir #DezvoltareLocală

Articolul precedentȘag: Un Nou Proiect European – Construirea unei Școli Verzi
Articolul următorBun venit, Iarnă Astronomică! Solstițiul de Iarnă marchează debutul celei mai scurte zile a anului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.