Acasă Social Șag: Un Nou Proiect European – Construirea unei Școli Verzi

Șag: Un Nou Proiect European – Construirea unei Școli Verzi

276
0

 

 

 

Anul se încheie cu o veste extraordinară pentru comunitatea din Șag, unde a fost admisă cererea de finanțare pentru un proiect de amploare – “Construire Școală Verde”. Primarul comunei, Flavius Alin Roșu, a transmis entuziast vestea și a subliniat importanța acestei inițiative pentru dezvoltarea durabilă a localității.

Proiectul va beneficia de finanțare prin Programul Național de Reziliență și Redresare (PNRR) – Componenta 15 (PNRR-C15), cu o valoare estimată a investiției de 9.542.837 lei + TVA. Această inițiativă are ca obiectiv nu doar construirea unei școli, ci și implementarea conceptului de Școală Verde, promovând sustenabilitatea și respectul față de mediu.

Școala Verde nu este doar un spațiu de învățare, ci și un mediu propice pentru educarea tinerilor în spiritul responsabilității față de mediu. Proiectul va integra tehnologii verzi, soluții energetice eficiente și practici eco-friendly pentru a contribui la reducerea amprentei de carbon și la formarea unei generații conștiente de importanța protejării mediului înconjurător.

Comunitatea din Șag privește cu optimism spre noul an, anticipând realizarea acestui proiect european ce va aduce beneficii semnificative pentru educație și mediu. Este un pas important în direcția construirii unui viitor sustenabil și responsabil, subliniind angajamentul autorităților locale față de dezvoltarea comunității într-un mod durabil.

#Șag #ȘcoalaVerde #PNRR-C15 #DezvoltareDurabilă

Articolul precedentDorințele de Crăciun a peste 300 de copii din medii defavorizate, îndeplinite de comunitatea United Business Center din ansamblul Iulius Town
Articolul următorO Capelă în Cimitirul de Jos din Giarmata: Un Proiect Concretizat prin Schimbul de Terenuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.