Acasă Economic Dorințele de Crăciun a peste 300 de copii din medii defavorizate, îndeplinite...

Dorințele de Crăciun a peste 300 de copii din medii defavorizate, îndeplinite de comunitatea United Business Center din ansamblul Iulius Town

234
0

Angajații United Business Center (UBC) din Iulius Town au adus zâmbete pe chipurile a 335 de copii din medii defavorizate din proximitatea Timișoarei, pentru că bradul de Crăciun care îndeplinește dorințe a fost împodobit și în acest an. Scrisorile copiilor mai puțin norocoși au ajuns la cei din UBC, iar ei l-au ajutat pe Moș Crăciun să le ducă daruri celor mici.

Cei mai fericiți de Crăciun sunt cu siguranță copiii, care așteaptă nerăbdători să vadă ce daruri le aduce Moșul. Pentru 335 de copii din centrele de plasament – Casa Olarului Timișoara – Fundația Umanitară Chosen, Asociația Creștină For Help Timișoara, Casa de tip familial Sfântul Mihail Săcălaz, Casa de tip familial  Casa Andrei, Centrul de Primire în Regim de Urgență Timișoara, Centrul Ioana Antida Lugoj, Centru de plasament Lugoj, Centru de plasament Nadrag, Centru de plasament Gavojdia, precum și copiii din familii cu dificultăți financiare din comunele Tomești, Pietroasa, Curtea, Făget și Timișoara – Moș Crăciun a ajuns mai devreme și le-a adus pe lângă cadourile dorite și un strop de fericire, în preajma sărbătorilor.

Și anul acesta, spiridușii au fost angajații de clădirile de birouri din ansamblul mixt Iulius Town, care au primit scrisorile cu gândurile celor mici și le-au îndeplinit dorințele. Comunitatea din UBC s-a mobilizat și a trimis către cei mici hăinuțe de iarnă, mingi de fotbal, păpuși, role, mașinuțe, jocuri educative și cărți. Copiii nu au uitat să îi amintească Moșului că au fost cuminți în acest an.

Campania „Bradul Dorințelor” a fost organizată de United Business Center împreună cu Asociația Action for People.

Articolul precedentMagie și Emoție în Comuna Moravița: Primarul Răzvan Brăzdău la Serbările de Crăciun
Articolul următorȘag: Un Nou Proiect European – Construirea unei Școli Verzi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.