Acasă Evenimente Protecția Consumatorului a făcut prăpăd în Caraș – Severin! Au curs amenzile!

Protecția Consumatorului a făcut prăpăd în Caraș – Severin! Au curs amenzile!

174
0

 

Începând cu data de 05 decembrie 2023, Comandamentul de iarnă din Băile Herculane-Muntele Mic-Semenic a desfășurat ample acțiuni de control în județul Caraș-Severin, cuprinzând întreaga zonă dintre Băile Herculane, Muntele Mic, Semenic și Caransebeș. În perioada cuprinsă între 05 decembrie și 19 decembrie 2023, au fost supuse verificărilor 165 de operatori economici din această regiune.

Ca urmare a rigurozității acțiunilor de control, au fost constatate nereguli în activitatea a 165 de operatori economici, a căror activitate s-a desfășurat în întregul județ Caraș-Severin. Sancțiunile aplicate au fost pe măsură, totalizând 318 amenzi contravenționale în valoare de peste 1,1 milioane lei, 44 avertismente, și oprirea definitivă de la comercializare a produselor neconforme, evaluată la aproximativ 375.000 lei.

Măsurile au fost și mai severe pentru 35 de operatori economici, cărora li s-a oprit temporar prestarea serviciilor până la remedierea deficiențelor. Pentru unii dintre aceștia, s-a propus chiar închiderea definitivă sau temporară a unității, în funcție de gravitatea problemelor constatate. Printre acești operatori se numără Ideal Creativ Concept SRL, un restaurant din Băile Herculane, cu propunerea de închidere definitivă. Alte propuneri de închidere temporară au vizat Crema Cafe & Lounge SRL din Caransebeș, II Ștefan Mioara, un magazin mixt din Topleț, Compact Trust SRL, un restaurant din Slatina Timiș, și La Ceaunu Piatra Scrisă SRL, un restaurant din Armeniș.

Aceste acțiuni ferme ale Comandamentului de iarnă demonstrează angajamentul autorităților în asigurarea respectării standardelor și a calității în domeniul economic, cu consecințe directe pentru operatorii economici care nu se conformează regulilor stabilite.

Articolul precedentBonificație de 10% Menținută pentru Plățile Anticipate de Impozite în 2024: Decizia Aprobată cu Succes de Consiliul Local Timișoara!
Articolul următorSucces și Entuziasm la a Patra Ediție a Sărbătorii Sportive Giroc-Chișoda

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.