Acasă Evenimente Drumul spre Cernăteaz este iluminat!

Drumul spre Cernăteaz este iluminat!

210
0

 

Primarul comunei Giarmata, Claudiu Mihălceanu, a adus o veste bună comunității, anunțând că începând de astăzi, iluminatul public este funcțional pe drumul comunal spre Cerneteaz. Această inițiativă reprezintă un pas important în asigurarea siguranței și confortului locuitorilor, oferind un mediu mai sigur în perioada întunecată a zilei.

Iluminatul public nu doar îmbunătățește vizibilitatea pe drum, ci contribuie și la creșterea siguranței pietonilor și conducătorilor auto. În plus, acestă investiție sporește atractivitatea zonei, contribuind la o mai bună calitate a vieții pentru rezidenții comunei Giarmata.

Primarul Claudiu Mihălceanu a subliniat importanța proiectelor care vizează infrastructura locală și confortul cetățenilor, evidențiind dedicarea administrației locale pentru a aduce îmbunătățiri semnificative în comunitate.

Această implementare a iluminatului public pe drumul comunal spre Cerneteaz reflectă angajamentul autorităților locale pentru dezvoltarea și modernizarea infrastructurii, asigurând în același timp o experiență mai plăcută pentru toți locuitorii comunei Giarmata.

Articolul precedentUniversitatea de Vest din Timișoara Deschide Institutul de Cercetări Avansate de Mediu
Articolul următorCustodele Coroanei Române, Margareta, Vizitează Expoziția Brâncuși la Muzeul Național de Artă din Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.