Acasă Politic Custodele Coroanei Române, Margareta, Vizitează Expoziția Brâncuși la Muzeul Național de Artă...

Custodele Coroanei Române, Margareta, Vizitează Expoziția Brâncuși la Muzeul Național de Artă din Timișoara

78
0

 

 

Muzeul Național de Artă din Timișoara a avut privilegiul de a găzdui o oaspete distinsă, în persoana Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei Române. Vizita a inclus un tur special al expoziției dedicate marelui sculptor Constantin Brâncuși, iar Majestatea Sa a fost întâmpinată cu bucurie și onoare de către Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș.

Filip Petcu, directorul MNArT, și Ovidiu Șandor, comisarul expoziției Brâncuși, au fost gazdele unui moment cultural de excepție, în care frumusețea creațiilor lui Brâncuși a fost pusă în lumina reflectoarelor pentru vizitatoarea de seamă.

Alin Nica, președintele CJ Timiș, a subliniat importanța și onoarea de a primi la Muzeul Național de Artă din Timișoara o personalitate atât de înaltă precum Custodele Coroanei Române. “Am fost onorați să o avem în vizită la Muzeul Național de Artă din Timișoara, pentru un tur special al expoziției Brâncuși, pe Majestatea Sa Margareta”, a declarat președintele CJ Timiș.

Expoziția Brâncuși reprezintă un tribut adus marelui artist român, iar prezența Majestății Sale Margareta adaugă o notă de prestigiu evenimentului. Vizita regală la Muzeul Național de Artă din Timișoara subliniază susținerea Casei Regale pentru promovarea culturii și artei românești.

Muzeul Național de Artă din Timișoara se afirmă astfel ca un pol cultural de referință, oferind un cadru distinct pentru evenimente de înaltă ținută și expoziții care pun în valoare patrimoniul cultural al României.

Articolul precedentDrumul spre Cernăteaz este iluminat!
Articolul următorProfesorul Cristian Mihuț, de la Universitatea Notre Dame, despre blândețe ca virtute, la UVT!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.