Acasă Politic Bonificație de 10% Menținută pentru Plățile Anticipate de Impozite în 2024: Decizia...

Bonificație de 10% Menținută pentru Plățile Anticipate de Impozite în 2024: Decizia Aprobată cu Succes de Consiliul Local Timișoara!

289
0

 

 

Consilierul local Roxana Iliescu a obținut un succes important în favoarea contribuabililor timișoreni, reușind să păstreze bonificația de 10% pentru persoanele fizice și juridice care își plătesc impozitele până la data de 31 martie și în anul 2024.

Amendamentul propus de Roxana Iliescu a primit sprijinul a 21 de voturi pentru și o singură abținere, asigurând astfel menținerea avantajului financiar pentru contribuabili. Este de remarcat că administrația Fritz propusese inițial o reducere a acestei bonificații la doar 5%.

Decizia de a menține bonificația de 10% reprezintă o veste bună pentru locuitorii Timișoarei și pentru mediul de afaceri local, oferindu-le un stimulent financiar pentru a-și achita obligațiile fiscale în avans.

Cu această inițiativă de succes, Roxana Iliescu demonstrează responsabilitate și susținere față de comunitatea locală, asigurând că impozitele plătite în termen beneficiază în continuare de un tratament avantajos.

Contribuabilii sunt încurajați să profite de această bonificație atractivă, ceea ce poate contribui la o colectare mai eficientă a veniturilor fiscale și la consolidarea relației dintre administrație și comunitate.”

Articolul precedentElevii școlii gimnaziale Voiteg vă invită la un eveniment special – un târg plin de bucurie și atmosferă festivă
Articolul următorProtecția Consumatorului a făcut prăpăd în Caraș – Severin! Au curs amenzile!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.