Acasă Evenimente Magia Crăciunului la Centrul de Incluziune Socială și Relația cu Minoritățile din...

Magia Crăciunului la Centrul de Incluziune Socială și Relația cu Minoritățile din Timișoara

253
0

 

 

Cu zâmbete pline de nerăbdare și ochi strălucitori, beneficiarii Centrului de Incluziune Socială și Relația cu Minoritățile din Timișoara au avut parte de o surpriză specială în această perioadă festivă. Moș Crăciun a ales să-și facă o vizită în această oază de iubire și sprijin, aducând cu el bucuria și căldura sărbătorilor de iarnă.

Atmosfera a fost îmbibată de spiritul Crăciunului, iar centrul a fost transforma într-un loc magic, unde fiecare moment a fost încărcat de emoție și speranță. Beneficiarii și personalul au pregătit cu entuziasm un spectacol impresionant, alcătuit din cântece și poezii, oferindu-le Moșului un moment deosebit de așteptat.

Copiii au fost, fără îndoială, vedetele programului, iar bucuria lor autentică a fost răsplătită cu daruri din plină desagă a Moșului. Cadourile au adus strălucire în ochii micuților și au adus un zâmbet pe buzele lor, transformând centrul într-un loc de poveste.

Centrul de Incluziune Socială și Relația cu Minoritățile, aflat sub coordonarea Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara, are ca scop oferirea de servicii comunitare integrate pentru depășirea dificultăților, prevenirea și combaterea riscului de excluziune socială, creșterea calității vieții și integrarea pe piața muncii. Totodată, centrul sprijină minoritățile din comunitate și promovează incluziunea socială.

Adresa Centrului este pe strada Martir Cernăianu, nr. 31, iar pentru mai multe informații, puteți contacta la numărul de telefon 0256.293.884 sau pe e-mail la c.incluziunesociala@gmail.com.

Felicităm întreaga comunitate pentru implicarea și sprijinul acordat în organizarea acestui eveniment minunat. Prin eforturile comune, s-a reușit să se aducă fericire în inimile celor care au nevoie de ea cel mai mult. Un Crăciun plin de iubire și solidaritate pentru toți! 👏🎅🌟

Articolul precedentITM Timiș: Informare și Conștientizare Despre Supravegherea Produselor Industriale și Siguranța Articolelor Pirotehnice
Articolul următorRaportul de sustenabilitate al IULIUS pe anul 2022 – focus pe mediu și comunitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.