Acasă Evenimente Un Weekend Plin de Emoții și Tradiții în Giarmata: Primarul Claudiu Mihălceanu...

Un Weekend Plin de Emoții și Tradiții în Giarmata: Primarul Claudiu Mihălceanu Împărtășește Experiențele Sale Unice

316
0

 

 

Primarul comunei Giarmata, Claudiu Mihălceanu, a avut parte de un sfârșit de săptămână plin de evenimente speciale și tradiții autentice, pe care le-a împărtășit cu comunitatea sa.

Într-un mesaj sincer, edilul a subliniat bucuria și emoția trăite alături de locuitorii comunei, participând la diverse activități care au animat viața localității.

Totul a început cu Festivalul de Datini, Colinde și Obiceiuri de Iarnă, un eveniment ce a adus împreună artiști de toate vârstele, subliniind importanța și frumusețea tradițiilor românești. Primarul Mihălceanu s-a alăturat micilor și marilor participanți, bucurându-se de atmosfera plină de căldură și tradiție.

Săptămâna a continuat cu o “întâlnire a generațiilor” între fotbaliștii juniori și seniori ai Clubului Millenium Giarmata. Această activitate a evidențiat unitatea și legătura specială dintre membrii clubului, promovând pasiunea pentru fotbal în rândul tuturor vârstelor.

Un alt moment deosebit a fost participarea la tradiționalul obicei al “tăiatului porcului” alături de colegii de la SVSU Giarmata. Această tradiție, menținută cu drag de comunitate, a oferit oportunitatea de a împărtăși bucuria sărbătorilor și de a consolida legăturile între localnici.

Sâmbătă a fost și gazda unui turneu caritabil de fotbal, organizat pentru a ajuta un copil aflat în mare nevoie, Matei, fiul fostului jucător Mișu Hromei. Sala de Sport a fost deschisă comunității, iar participarea a fost remarcabilă, arătând solidaritatea și generozitatea oamenilor din Giarmata.

Finalul de weekend a fost marcat de un frumos recital de colinde la Biserica Ortodoxă din Giarmata. Ocazia a fost potrivită pentru a aduce împreună comunitatea într-un moment de liniște și bucurie, subliniind spiritul sărbătorilor de iarnă.

Primarul Claudiu Mihălceanu și-a încheiat mesajul felicitând toți cei implicați în aceste evenimente deosebite și s-a declarat bucuros să facă parte dintr-o comunitate atât de vie și implicată. Comuna Giarmata continuă să trăiască și să celebreze tradițiile, sub conducerea unui primar dedicat și alături de oameni devotați.

Articolul precedentAccident Terifiant în Tărâmul Vânătorii: Bărbat Împușcat După o Partidă de Vânătoare
Articolul următorMiki Viel, De la Eticheta de Interlop la Titlul de Antrenor al Anului în Vestul Țării

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.