Acasă Evenimente Bucuria Sărbătorilor: Când Moșul Aduce Zâmbete Neasemnate

Bucuria Sărbătorilor: Când Moșul Aduce Zâmbete Neasemnate

349
0

 

În acest sezon festiv, Moșul a fost neașteptat de rapid, iar copiii au fost răsplătiți cu bucurie din plin. Mesagerii lui Moș Crăciun au străbătut școlile și grădinițele, vestind vestea mult așteptată, iar inimile celor mici au vibrat de entuziasm. ❤️

Azi, peste 775 de cadouri au fost dăruite cu generozitate copiilor din Școala Gimnazială Giarmata, Școala Primară Cerneteaz, Grădinița Cerneteaz, Grădinița PP Giarmata, Grădinița nouă din Primăverii și Grădinița Alfa. O avalanșă de zâmbete și strigăte de bucurie au umplut aceste instituții, iar Moș Crăciun și-a îndeplinit misiunea cu mult suflet.

Eroii acestui moment magic nu sunt alții decât cei cu inimă mare care au sponsorizat aceste cadouri, aducând lumină și căldură în sufletele copiilor din Giarmata și Cerneteaz. Gestul lor nobil a transformat sărbătorile într-un prilej de bucurie și speranță pentru cei mici.

Moșul, întotdeauna la fel de entuziasmat, pregătește să continue să împartă zâmbete și cadouri pe străzile din Giarmata și Cerneteaz în zilele care urmează. Suntem aici să vă ținem la curent cu fiecare pas al lui 😊🎅🎁🎄.

În spiritul solidarității și al generozității, comunitatea se adună în jurul acestui gest minunat, subliniind că Sărbătorile aduc cu sine nu doar magie, ci și puterea de a face bine. Mulțumim din inimă tuturor celor care au contribuit la acest eveniment plin de emoție și căldură umană. 🙏

Articolul precedentReluarea Curselor de Duminică cu Tramvaiul Turistic Timișoara
Articolul următorTaverna Racilor din Snagov s-a făcut scrum!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.