Acasă Evenimente Tramvaiul Timiș 2 Întoarce Ceasul: Plimbare Comemorativă în Amintirea Revoluției din 1989

Tramvaiul Timiș 2 Întoarce Ceasul: Plimbare Comemorativă în Amintirea Revoluției din 1989

281
0

 

 

Pe data de 16 decembrie 2023, tramvaiul Timiș 2 va reveni pe traseu într-o plimbare specială, marcând evenimentele semnificative ale Revoluției din 1989. Organizat de autoritățile locale și cu sprijinul Asociației Memorialul Revoluției, evenimentul își propune să aducă oamenii împreună pentru a comemora și a păstra vie memoria momentelor istorice de acum 34 de ani.

Plimbarea gratuită cu Timiș 2 va începe la ora 17 din Piața Libertății și va urma un traseu memorabil, traversând locurile simbolice ale orașului Timișoara: Piața 700, Piața Maria, Piața Iosefin, bulevardul Dâmbovița, Shopping City Mall și retur pe același traseu spre Piața Libertății, Piața Traian, Gara de Est și revenire spre Depoul din bulevardul Dâmbovița.

Participanții sunt invitați să se alăture plimbării urcând din orice stație de pe traseu, unde vor fi întâmpinați cu o atmosferă plină de emoție și povești de altădată. Călătorii vor beneficia de bilete speciale sub forma unei cărți poștale, oferindu-le ocazia să păstreze un amintire simbolică a acestei plimbări comemorative.

De asemenea, între 16 și 20 decembrie 2023, pe ecranele stațiilor mijloacelor de transport Spitalul Militar și Catedrala Mitropolitană, va fi proiectat un material emoționant, comemorând cu recunoștință zilele Revoluției din 1989 din Timișoara. Evenimentul reprezintă o modalitate de a onora trecutul și de a arăta respectul față de cei care au contribuit la lupta pentru libertate și schimbare în acele momente cruciale ale istoriei românești.

Articolul precedentVino să te întâlnești cu Moș Crăciun și să descoperi decorațiunile spectaculoase din acest an, la Iulius Town!
Articolul următorTragedie în Suceava: Un Mercedes cu 225 km/h, condus de un șofer beat, a lovit un tractor, provocând un dezastru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.