Acasă Economic Oportunitate pentru Antreprenori: Aeroportul Internațional Timișoara oferă Spațiu de Închiriat pentru Restaurant

Oportunitate pentru Antreprenori: Aeroportul Internațional Timișoara oferă Spațiu de Închiriat pentru Restaurant

368
0

 

 

Societatea Națională Aeroportul Internațional Timișoara “Traian Vuia” S.A., cu sediul în comuna Ghiroda, anunță o Licitație Publică Deschisă pentru închirierea unui spațiu destinat unui restaurant. Acesta se află la parterul clădirii administrative cu două nivele din incinta Aeroportului Internațional Timișoara – Traian Vuia S.A.

Licitația este programată să aibă loc în data de 28.12.2023, la ora 11:00, la sediul SN Aeroportul Internațional Timișoara “Traian Vuia” S.A. Pentru a participa, se solicită o garanție de participare la licitație în valoare de 3.000 de euro.

Documentația completă privind licitația poate fi obținută gratuit de la sediul Aeroportului Internațional Timișoara – Traian Vuia S.A., Compartimentul Contracte și Achiziții Publice. De asemenea, documentația poate fi solicitată prin e-mail la adresele office@aerotim.ro sau licitatii.publice@aerotim.ro, începând cu data anunțului.

Pentru participanții interesați, data limită de depunere a ofertelor este 28.12.2023, ora 10:00, la biroul Registratură al aeroportului.

Orice informații suplimentare sau clarificări legate de documentația de atribuire și desfășurarea licitației pot fi obținute prin solicitări scrise transmise la adresele de e-mail menționate: office@aerotim.ro sau licitatii.publice@aerotim.ro. Oportunitatea de a deschide un restaurant într-un loc de vizibilitate în cadrul Aeroportului Internațional Timișoara poate fi o perspectivă atractivă pentru antreprenorii din domeniul gastronomic.

Articolul precedentSucces notabil pentru Tinerii Talente la Concursul de Tenis de Masă din Giarmata
Articolul următorO Zi Specială pentru Mihăiță: Polițiștii Timișoreni Îi Aduc Bucurie la Aniversarea de 17 Ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.