Acasă Evenimente Cântec și Bucurie la Giarmata: Colindători Invită La Sărbătoare

Cântec și Bucurie la Giarmata: Colindători Invită La Sărbătoare

259
0

 

Giarmata se pregătește să primească o invazie de colindători în acest sfârșit de săptămână, iar atmosfera plină de voie bună va răsuna la Căminul Cultural vineri și sâmbătă, pe 15 și 16 decembrie.

Este un moment așteptat cu nerăbdare, o tradiție care aduce comunitatea împreună pentru a celebra frumoasele datini și obiceiuri românești. Cei care iubesc colindele și atmosfera festivă sunt invitați să se alăture evenimentului la Căminul Cultural și să împărtășească bucuria sărbătorilor de iarnă.

În aceste două zile, Giarmata va deveni martora unei tradiții autentice, unde colindătorii vor aduce cu ei cântece încărcate de emoție și tradiție, ducând mai departe spiritul sărbătorilor de Crăciun.

Este o ocazie perfectă de a vă bucura de farmecul colindelor, de a simți căldura comunității și de a întâmpina cu bucurie această perioadă specială a anului. Astfel, vineri și sâmbătă se vor transforma în zile pline de cântec, voie bună și tradiție la Giarmata, în așteptarea minunatelor sărbători de iarnă.

Articolul precedentVioleta – Eroul de la Metrou care a Înfruntat Agresiunea
Articolul următorAnunț de Program în Perioada Sărbătorilor la Primăria Șag

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.