Acasă Politic Anunț de Program în Perioada Sărbătorilor la Primăria Șag

Anunț de Program în Perioada Sărbătorilor la Primăria Șag

295
0

 

 

Cu apropierea sărbătorilor de iarnă, Instituția noastră dorește să vă aducă la cunoștință modificările privind programul cu publicul pentru a asigura un tranzit lin și eficient în această perioadă festivă.

Vineri, 22 decembrie 2023, reprezintă ultima zi de program cu publicul pentru majoritatea compartimentelor noastre. Un aspect important de notat este închiderea CASIERIEI în data de 21 decembrie 2023. În ceea ce privește modalitățile de plată, vă informăm că plata cu cardul este disponibilă până în data de 15 decembrie 2023, iar numerarul poate fi utilizat până în data de 21 decembrie 2023.

Unica excepție este REGISTRATURA, care va continua să primească documente în toate zilele lucrătoare legale din perioada sărbătorilor, asigurându-vă accesul la servicii în mod constant.

Pentru situații sensibile, cum ar fi decese, vă rugăm să luați legătura cu doamna Jicoane Larisa la numărul de telefon 0721628581, asigurându-ne că veți primi suportul necesar în aceste momente dificile.

După perioada de sărbători, activitatea cu publicul va fi reluată în data de 8 ianuarie 2024, iar echipa noastră va fi pregătită să vă ofere servicii de calitate și asistență în continuare.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim sărbători fericite și un An Nou plin de realizări și bucurii!

Articolul precedentCântec și Bucurie la Giarmata: Colindători Invită La Sărbătoare
Articolul următorUn bărbat din Vaslui a mers la primărie să ceară ajutorul de deces în avans! Vezi răspunsul autorităților

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.