Acasă Economic McDonald’s în mijlocul nimănui: Nebunia sau Strategie Genială?

McDonald’s în mijlocul nimănui: Nebunia sau Strategie Genială?

441
0

 

Recent deschis în Saint-François, Quebec, un restaurant McDonald’s a stârnit un val de curiozitate și speculații datorită locației sale uluitoare – în mijlocul unei zone rurale înconjurată de terenuri agricole. Amplasat la 8075 Avenue Marcel-Villeneuve, restaurantul pare să funcționeze izolat, neconectat la rețeaua electrică și alimentat de un generator.

Ținând cont că McDonald’s este cunoscut pentru deschiderea de restaurante în zone aglomerate, acest gest aparent contrar logicii a generat multe întrebări și teorii ale conspirației. Un tiktoker local, @thumbs.up.canuck, care a surprins restaurantul într-un clip scurt, a declarat că este “literalmente în mijlocul unui câmp agricol” și că funcționează cu un “generator nenorocit.”

Clipul rapid s-a viralizat rapid, iar speculațiile online au început să circule. Unele teorii sugerează că McDonald’s ar fi avut informații privilegiate, știind că zona înconjurătoare urmează să fie dezvoltată și că terenurile vor fi vândute unor dezvoltatori imobiliari. Astfel, McDonald’s ar fi intrat pe piață înainte ca prețurile terenurilor să crească exponențial.

Comentând pe TikTok, un utilizator a spus: “Atunci știi ce urmează să se întâmple, nu l-ar fi pus acolo degeaba.” Alții au speculat că toate fermele din jur sunt pe cale să fie achiziționate și transformate în zone rezidențiale.

Cu toate acestea, până în prezent, McDonald’s Canada nu a oferit nicio declarație oficială cu privire la alegerea neobișnuită a locației pentru acest restaurant. Misterul care înconjoară această decizie păstrează atenția online, alimentând discuții și teorii variate.

Articolul precedentProtest al Sindicaliștilor TESA din Sănătate: Revendicări pentru Salarii Mai Mari și Încetarea Discriminării
Articolul următorO profesoară spune că se simte umilită de cadourile de Crăciun primite de la părinții elevilor săi: ”Parcă am fi coafeza, manichiurista

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.