Acasă Evenimente “Success Remarcabil la Seria de Ateliere Dialogul de Anamneză cu Pacientul Standardizat,...

“Success Remarcabil la Seria de Ateliere Dialogul de Anamneză cu Pacientul Standardizat, Ediția 2023

91
0

 

 

Cu entuziasm și angajament, studenții mediciniști au încheiat seria de ateliere “Dialogul de anamneză cu pacientul standardizat” pentru anul 2023, desfășurată cu succes la Universitatea de Medicină și Farmacie Timișoara. Această inițiativă a adus împreună viitorii medici și pacienți-actori într-un mediu de învățare interactiv, deschis dialogului și diversității lingvistice.

Ediția din acest an a adus un plus de valoare, oferind studenților oportunitatea de a interacționa cu pacienți-actori ce reprezintă diferite limbi și culturi. Limbile română, engleză, germană și franceză au fost abordate în cadrul acestor ateliere, evidențiind importanța comunicării eficiente în domeniul medical, indiferent de contextul lingvistic.

Printre actorii care au îmbrăcat rolul pacientului s-au numărat Christine Cizmaș, Otniel Floruț, Armand Iftode, Jacqueline Kohl, Ilior Spătar și Alexandra Szuromi. Cu abordări autentice și implicate, acești actori au contribuit la crearea unui mediu realist și complex, în care studenții au avut oportunitatea de a aplica și dezvolta abilitățile lor de interacțiune și de colectare a anamnezelor medicale.

Succesul acestei ediții a generat un interes sporit din partea studenților și a comunității medicale. Cu scopul de a menține această tradiție educațională de succes, organizatorii anunță cu entuziasm că ediția a III-a a atelierelor “Dialogul de anamneză cu pacientul standardizat” va avea loc în noiembrie 2024. Invităm toți cei interesați să urmărească evenimentul și să se implice într-o experiență de învățare inovatoare și utilă pentru viitorii profesioniști ai domeniului medical.

Pentru mai multe informații despre acest proiect și pentru a rămâne conectați cu viitoarele evenimente, puteți accesa pagina oficială a proiectului la https://www.umft.ro/event/dialogul-de-anamneza-cu-pacientul-standardizat-ro-en-fr-ge-editia-a-ii-a/. Acolo veți găsi detalii suplimentare și informații despre cum puteți participa la această experiență educativă captivantă.

Articolul precedentTimișoara Își Încheie Cu Fast Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii
Articolul următorDemisia Șefului Curții de Apel Timișoara: O Decizie Influ­ențată de Blocajul în Numirea Conducerii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.