Acasă Evenimente Sabin Ionel, Semnatar al Ultimului Volum – Amintiri și Cuvinte la Aniversarea...

Sabin Ionel, Semnatar al Ultimului Volum – Amintiri și Cuvinte la Aniversarea Editurii „Victor Babeș

60
0

 

Un eveniment deosebit marchează aniversarea celor 15 ani de activitate a Editurii „Victor Babeș” din Timișoara. Amfitrionul acestei sărbători este Prof. Dan V. Poenaru, directorul general al editurii, iar printre cei care vor lua cuvântul se numără personalități remarcabile, precum Prof. univ. dr. Octavian Marius Crețu, rectorul UMFVBT, Prof. univ. dr. Marius Raica și Prof. univ. dr. Alexandru Ruja.

Printre invitați, un nume de referință este Sabin Ionel, scriitor, cercetător, istoric, publicist și fost director al Editurii Politehnica. De asemenea, este profesor emerit la Facultatea de Electronică și Telecomunicații a Universității Politehnica din Timișoara. Sabin Ionel s-a evidențiat prin semnarea mai multor volume, inclusiv “Profesorii” (2002), “Seniorii”, “Interviuri” (2004), “Polifonie”, “Poeme” (2006), “Generația”, “Interviuri” (2010), “România în Quonotations” (2010), “Așteptarea” (2011), “Depărtările” (2012), “Paradigma elenă” (2015), și multe altele.

Cel mai recent volum semnat de Sabin Ionel, intitulat „Satul ca obârșie”, a fost lansat în acest an la Editura Politehnica, aducând în atenție istoria familiei Babeș. Acest autor prolific, cu o bogată contribuție la cultura și literatura românească, aduce o perspectivă unică asupra tradițiilor și rădăcinilor, dezvăluind povești captivante legate de moștenirea familiei Babeș.

Evenimentul se anunță a fi o ocazie deosebită pentru a explora mai profund universul literar al lui Sabin Ionel și pentru a aduce în prim-plan ultimul său volum, contribuind astfel la bogata moștenire culturală și editorială a Editurii „Victor Babeș”. Așteptăm cu nerăbdare să descoperim amintirile și cuvintele autorului în cadrul acestei festivități marcante.

Articolul precedentEditura „Victor Babeş” sărbătorește 15 ani de contribuții remarcabile în lumea editorială
Articolul următorAdio, Vaporașe! Se încheie SEZONUL!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.