Acasă Evenimente Extindere majoră a iluminatului stradal în comuna Giroc: Mai multe străzi beneficiare...

Extindere majoră a iluminatului stradal în comuna Giroc: Mai multe străzi beneficiare ale proiectului de infrastructură

64
0

 

 

Comuna Giroc continuă să evolueze și să îmbunătățească calitatea vieții locuitorilor prin extinderea rețelei de iluminat stradal. Proiectul cuprinzător vizează mai multe străzi importante, creând un mediu mai sigur și mai confortabil pentru comunitate.

Printre străzile care beneficiază de această inițiativă se numără Strada Făgetului, Strada Gorunului, Strada Gospodarilor, Strada Macilor, Strada Margaretei, Strada Albastrelelor, Strada Socului, Strada Sunătoarei, Strada Brusturelui, Strada Caprioarei, Strada Caisului și Strada Sălcamilor. Extinderea rețelei de iluminat va contribui la creșterea siguranței pe timp de noapte și la promovarea unei atmosfere mai plăcute în comunitate.

Eforturile de extindere a iluminatului stradal vor continua în funcție de numărul de stâlpi disponibili, iar comunitatea este încurajată să urmărească pagina oficială pentru actualizări și informații suplimentare. Această abordare transparentă și implicarea directă a locuitorilor în proces sunt aspecte esențiale ale proiectului.

Primarul comunei Giroc mulțumește locuitorilor pentru înțelegere și răbdare în timpul desfășurării lucrărilor. El asigură comunitatea că se depun eforturi constante pentru finalizarea proiectului în cel mai rapid și eficient mod posibil.

Comuna Giroc demonstrează astfel un angajament puternic față de dezvoltarea locală și investițiile în infrastructură, contribuind la o comunitate mai modernă, sigură și confortabilă pentru toți rezidenții săi. #Giroc #IluminatStradal #InvestițiiLocale #SiguranțăȘiConfort

Articolul precedentVal de concedieri la Libertatea: Jurnaliști importanți printre cei afectați
Articolul următorConcert de muzică rock și spectacol cu 250 de drone, joi în Iulius Town

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.