Acasă Evenimente Adio, Vaporașe! Se încheie SEZONUL!

Adio, Vaporașe! Se încheie SEZONUL!

103
0

 

 

Cu regret anunțăm că vineri, 8 decembrie, va marca ultima zi din acest an în care vom putea experimenta plăcerea unei plimbări pe Bega cu vaporașele STPT. Această experiență, apreciată de peste 200.000 de timișoreni și turiști în sezonul 2023, va fi întreruptă pentru iarnă, pregătindu-se pentru a oferi cele mai bune condiții de călătorie în sezonul următor.

Vaporașele STPT au devenit o prezență familiară pe Bega, servind nu doar drept mijloc de transport public, ci și ca opțiune ideală pentru plimbări de agrement. Prin această modalitate unică de a explora râul Bega, locuitorii și vizitatorii au avut ocazia să descopere orașul sub o perspectivă diferită, admirând frumusețea peisajelor din inima Timișoarei.

Această încheiere temporară marchează și o oportunitate pentru întreținere și pregătire, asigurându-se că vaporașele sunt în condiții optime pentru a reveni în forță în primăvara următoare. Echipa STPT își exprimă recunoștința față de cei care au ales această modalitate de transport sau agrement, contribuind la succesul sezonului 2023.

Chiar dacă aceasta este ultima șansă de a vă bucura de o plimbare pitorească pe Bega în acest an, suntem încrezători că întâlnirea noastră se va repeta în primăvară. Mulțumim tuturor călătorilor pentru sprijinul acordat și pentru că au făcut din vaporașele STPT parte integrantă a experienței lor timișorene. Ne revedem la primăvară pentru noi aventuri pe apă! 🛥🌷

Articolul precedentSabin Ionel, Semnatar al Ultimului Volum – Amintiri și Cuvinte la Aniversarea Editurii „Victor Babeș
Articolul următorVal de concedieri la Libertatea: Jurnaliști importanți printre cei afectați

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.