Acasă Evenimente Piața de Crăciun 2023: O inaugurare de poveste la Universitatea de Științele...

Piața de Crăciun 2023: O inaugurare de poveste la Universitatea de Științele Vieții din Timișoara

82
0

 

 

Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara și Piețe24 au adus magia sărbătorilor direct în inima orașului, inaugurând cu fast și entuziasm “Piața de Crăciun 2023”. Evenimentul de deschidere, care a avut loc pe 1 Decembrie, a fost marcat de o atmosferă festivă și un program artistic extraordinar.

Parteneriatul dintre Piețe24 și Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” a dat naștere unei piețe de Crăciun dedicate artizanilor, meștesugarilor și oamenilor talentați în diverse domenii handmade. Seara de poveste a inclus prestații artistice remarcabile susținute de Nicoleta Voica, Mircea N. Cârţişorean, soliști ai Ansamblului “Făgețeana” al Casei de Cultură din Făget, județul Timiș, și alți artiști locali.

Participanții au avut ocazia să se bucure de atmosfera festivă înconjurați de decorațiuni pentru Crăciun realizate manual, produse apicole de calitate, branzeturi autentice din zona Sibiului, cozonaci, turta dulce, kürtos și gogoșele calde. Deschiderea oficială a fost îndulcită de vin fiert și ceai cald oferite de organizatori.

Piața de Crăciun va fi deschisă pe întreaga perioadă a lunii Decembrie, în fiecare vineri, sâmbătă și duminică, între orele 17:00 – 21:00, în incinta AgroVillage Banat – USVT, de la adresa Calea Aradului nr. 119. Evenimentul se anunță a fi un loc de întâlnire al comunității, unde tradiția, produsele locale și spiritul sărbătorilor se contopesc într-o experiență autentică de Crăciun. #piatadecraciun2023 #usvt #timisoara

Articolul precedentElev român de 13 ani, plecat în excursie cu școala, a fost găsit mort în fața hotelului!
Articolul următorIn Memoriam: Cornel Jurcă, Fondatorul Companiei Blitz, Ne-A Părăsit

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.