Acasă Evenimente ELEV DE LA ȘCOALA DE POLIȚIE, EROU ÎN SESIZAREA UNUI FURT

ELEV DE LA ȘCOALA DE POLIȚIE, EROU ÎN SESIZAREA UNUI FURT

81
0

 

La data de 29 noiembrie, ora 21:00, polițiștii Secției 4 Timișoara au intervenit într-un caz de furt sesizat de un elev în practică la Școala de Agenți de Poliție “Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca. Tânărul aflat în timpul liber a reușit să observa și să urmărească un bărbat suspectat de sustragerea mai multor baterii externe dintr-o societate comercială.

Elevul a alertat autoritățile, furnizând informații detaliate către un echipaj de poliție care a intervenit prompt. În urma acțiunii coordonate, bărbatul în vârstă de 45 de ani a fost depistat, iar bunurile furate au fost recuperate și restituite societății comerciale prejudiciate.

Prin implicarea sa activă, tânărul a adus un sprijin de neprețuit în rezolvarea cazului. După administrarea probatoriului, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzația de furt și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Această acțiune exemplară nu doar că a contribuit la soluționarea unui caz de furt, dar și-a evidențiat calitățile profesionale ale elevului, care a primit felicitări pentru sprijinul acordat. Așteptăm cu nerăbdare să îl avem coleg pe Adrian după terminarea școlii, contribuind astfel la formarea viitoarei generații de polițiști dedicați și responsabili.

Articolul precedentProgramul Neschimbat al RETIM pentru Colectare Deșeuri în Perioada 30 Noiembrie – 1 Decembrie
Articolul următorAre 19 ani și a fost prins cu 190km/h!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.