Acasă Evenimente Extindere și Prospețime: Echipa I.P.J Timiș se Îmbogățește cu 34 de Noi...

Extindere și Prospețime: Echipa I.P.J Timiș se Îmbogățește cu 34 de Noi Polițiști

165
0

 

Echipa Inspectoratului de Poliție Județean (I.P.J) Timiș a crescut semnificativ astăzi, odată cu primirea a 34 de noi membri în rândul poliției. Acești proaspeți absolvenți ai școlilor de poliție din Câmpina și Cluj sunt pregătiți să își înceapă activitatea în slujba cetățeanului.

Repartizarea noilor agenți s-a realizat în funcție de mediile de absolvire, ocupând funcțiile vacante în conformitate cu situația operativă și nevoile specifice fiecărei structuri. Astfel, aceștia au fost distribuiți atât la secții de poliție urbană, cât și la secții de poliție rurală și posturi de poliție comunale.

La debutul în carieră, cei 34 de proaspăt absolvenți vor beneficia de o perioadă de tutelă profesională, fiind îndrumați de un tutore experimentat din cadrul forțelor de poliție. Acest sprijin și îndrumare îi va ajuta să se integreze și să-și dezvolte abilitățile în activitatea de zi cu zi.

Cu gândul la ajutorarea comunității, noii polițiști se angajează să preia responsabilitățile de serviciu cu dedicație și profesionalism. Desfășurându-și activitatea într-un județ plin de provocări, ei sunt conștienți că aceste experiențe vor consolida și mai bine echipa I.P.J Timiș.

Această nouă generație de polițiști are în față provocări complexe, însă sunt hotărâți să se formeze nu doar ca profesioniști în domeniul aplicării legii, ci și ca oameni integri și dedicati comunității. Le dorim mult succes în această nouă etapă a carierei lor și suntem convinși că vor contribui semnificativ la menținerea ordinii și siguranței în județul Timiș. 👮‍♂️👮‍♀️🌟

Articolul precedentScandal în CJ Timiș: Dezvăluiri Explozive ale Vicepreședintelui Alexandru Proteasa despre Presiunile și Amenințările Familiei Simonis
Articolul următorFestivalul Caleido, în Iulius Congress Hall: cinci zile de spectacol, cu intrare gratuită

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.