Acasă Evenimente “Nu ești singură, cere ajutor!” – Campanie Împotriva Violenței Domestice în Timișoara

“Nu ești singură, cere ajutor!” – Campanie Împotriva Violenței Domestice în Timișoara

74
0

 

 

25 noiembrie marchează Ziua Internațională pentru Eliminarea Violenței asupra Femeilor, iar în Timișoara, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității-I.P.J Timiș și reprezentanți ai Complexului de Servicii pentru Victimele Violenței Domestice și Agresori au lansat Campania “Nu ești singură, cere ajutor!”

Această inițiativă are ca scop sensibilizarea publicului și mobilizarea societății pentru a pune capăt flagelului violenței domestice. Adresându-se atât victimelor, cât și întregii comunități, campania își propune să contribuie la stoparea acestui fenomen și să încurajeze femeile să ceară sprijin atunci când se confruntă cu violența.

Cu ocazia Zilei Internaționale, polițiștii și asistenții sociali au organizat un eveniment în complexul comercial Iulius Town din Timișoara, trăgând un semnal de alarmă pentru a sensibiliza societatea cu privire la acest fenomen grav. În intervalul orar 12:00-16:00, zeci de mesaje de încurajare au fost scrise de către persoanele aflate în trecere prin mall, pledând pentru solidaritate și susținere.

“Fii curajoasă, luptă pentru dreptul tău la o viață liniștită!” și “Cere ajutor!” sunt doar câteva dintre mesajele transmise pentru a sprijini femeile care se confruntă cu violența în mediul domestic. Această campanie reprezintă un apel puternic la comunitate să se implice activ în stoparea violenței asupra femeilor și să ofere sprijin celor care au nevoie.

Articolul precedentIncident Șocant: Polițistul care și-a provocat leziuni – Cercetări în Desfășurare
Articolul următorCSU Poli obține prima victorie în Divizia A la handbal masculin într-un derby județean palpitant

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.