Acasă Evenimente Accident mortal în comuna timișeană Ghilad!

Accident mortal în comuna timișeană Ghilad!

205
0

 

În dimineața zilei de 24 noiembrie 2023, la ora 08:44, autoritățile au fost alertate printr-un apel la numărul de urgență SNUAU 112 cu privire la un grav accident rutier petrecut în localitatea Ghilad. Răspunzând cu promptitudine la solicitare, au fost mobilizate resursele necesare pentru a gestiona situația de urgență.

Secția de Pompieri Deta a fost imediat informată și a coordonat intervenția, trimitând la fața locului o autospecială de stingere cu apă și spumă, alături de echipajul specializat SMURD. Cu scopul de a oferi asistență medicală adecvată, au fost alocate două ambulanțe SAJ, inclusiv una dotată cu personal medical de urgență.

În urma incidentului rutier, un autoturism a fost implicat, iar bilanțul tragic indică trei victime ale tragediei. O victimă de sex masculin a rămas încarcerată, iar eforturile de resuscitare au fost ineficiente, conducând la declararea sa ca fiind decedată de către medicul de pe ambulanța SAJ.

Alte două victime, în ciuda impactului grav, au fost transportate la spital în stare conștientă și cooperantă. Eforturile coordonate ale echipelor de intervenție au fost menite să ofere ajutor și suport într-un moment dificil.

Cu profundă tristețe, transmitem condoleanțe familiei victimei decedate și asigurăm comunitatea de întreaga noastră susținere în fața acestei tragedii. Incidentul subliniază importanța prevenirii accidentelor rutiere și necesitatea unei atenții sporite în trafic pentru siguranța tuturor participanților.

Articolul precedentA furat mașina bunicii și a intrat în mașina Poliției
Articolul următorÎncepe sezonul distracției pe gheață, la Iulius Town. Vino în acest weekend la deschiderea patinoarului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.