Acasă Evenimente A furat mașina bunicii și a intrat în mașina Poliției

A furat mașina bunicii și a intrat în mașina Poliției

63
0

 

Un incident șocant a avut loc joi, 23 noiembrie 2023, în municipiul Brăila, când un tânăr de 18 ani a furat mașina bunicii sale și a declanșat o serie de evenimente dramatice. Totul a început atunci când polițiștii au fost alertați de o femeie, care a sunat la 112, semnalând că nepotul său a furat cheile de la mașină și a plecat cu aceasta.

De îndată ce au primit informația, polițiștii au demarat o operațiune de urmărire în vederea localizării și opririi tânărului. Acesta a fost identificat rapid pe DE 584, în localitatea Viziru. Cu toate acestea, în ciuda semnalului regulamentar de oprire dat de polițiști, tânărul a refuzat să se oprească și a continuat deplasarea sa.

Situația a luat o turnură dramatică când tânărul a pierdut controlul volanului, intrând în plin într-o autospecială a Poliției. Impactul a avut consecințe grave, afectând nu doar cele două vehicule implicate, ci și alte trei mașini care se aflau în apropiere. Cinci autoturisme au fost grav avariate, iar mașina furată a fost implicată într-un accident spectaculos.

În urma coliziunii, tânărul de 18 ani a suferit vătămări corporale și a fost transportat de urgență la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din cauza leziunilor, acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, iar polițiștii intenționează să recolteze probe biologice pentru stabilirea exactă a situației.

Evenimentul șocant ridică numeroase întrebări cu privire la siguranța rutieră și necesitatea unor măsuri mai stricte pentru prevenirea unor astfel de incidente în viitor. Investigațiile sunt în desfășurare pentru a elucida toate detaliile și a stabili consecințele legale pentru tânărul implicat în acest furt și accident grav.

Articolul precedentRevitalizarea Mineritului în Valea Jiului: Aprovizionare Masivă pentru Creșterea Producției de Huilă
Articolul următorAccident mortal în comuna timișeană Ghilad!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.