Acasă Evenimente Revitalizarea Mineritului în Valea Jiului: Aprovizionare Masivă pentru Creșterea Producției de Huilă

Revitalizarea Mineritului în Valea Jiului: Aprovizionare Masivă pentru Creșterea Producției de Huilă

76
0

 

 

O veste îmbucurătoare a străbătut Valea Jiului, acolo unde minerii primesc noi resurse pentru a-și desfășura activitatea în cele mai bune condiții. Complexul Energetic Valea Jiului (CEVJ) a anunțat că toate unitățile miniere din zonă au fost aprovizionate cu materialele esențiale pentru a intensifica producția de huilă.

Conducerea CEVJ a subliniat importanța acestei aprovizionări masive pentru viitorul industriei miniere din regiune. Într-un comunicat de presă, aceștia au declarat: “În cursul zilei de astăzi, sucursalele miniere au recepționat primele livrări de stâlpi și grinzi de susținere, cantitățile acoperind necesarul până la 31 decembrie anul curent. Sunt deja contractate cantitățile necesare pentru primele 4 luni ale anului 2024.”

Acest anunț marchează un pas important în direcția revitalizării industriei miniere din Valea Jiului, punând accentul pe o aprovizionare eficientă și sustenabilă cu materialele necesare procesului de extracție. Planurile de aprovizionare pentru perioada următoare includ livrarea tuturor materialelor esențiale, de la plasa metalică la lemn, piese de schimb și explozibil, la fiecare unitate minieră în conformitate cu graficul stabilit.

Această inițiativă nu numai că contribuie la creșterea producției de huilă, dar și la susținerea comunităților locale dependente de industria minieră. Într-un context economic complex, aceste măsuri oferă speranță pentru un viitor mai solid și prosper în Valea Jiului.

Articolul precedentO Zi de Bucurie ÎN Comunitate: Inaugurarea Noului Parc din Comuna Moravița
Articolul următorA furat mașina bunicii și a intrat în mașina Poliției

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.