Acasă Evenimente Două tramvaie s-au ciocnit la Timișoara!

Două tramvaie s-au ciocnit la Timișoara!

82
0

Accident Rutier pe Bulevardul L.Rebreanu: Intervenție Rapidă a Pompierilor și Echipelor de Prim Ajutor”**

Într-o zi tensionată, pe 22 noiembrie 2023, la ora 17:00, autoritățile au fost alertate printr-un apel la numărul de urgență 112, fiind solicitată intervenția pentru gestionarea consecințelor unui grav accident rutier între două tramvaie pe bulevardul L.Rebreanu.

Detașamentul 1 de Pompieri Timișoara a fost rapid mobilizat, trimitând la locul intervenției o autospecială de primă intervenție și comandă, alături de o autospecială de descarcerare. Alături de acestea, două ambulanțe SAJ au fost dislocate la fața locului, una dintre ele dotată cu personal medical.

Evenimentul a avut un impact semnificativ, soldându-se cu trei victime. Printre acestea, un minor în vârstă de 17 ani și un adult de sex feminin, vatman al unui dintre tramvaie, au necesitat transportul la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Un alt vatman a fost evaluat medical la fața locului, exprimând refuzul transportului la spital. Intervenția rapidă a echipelor de urgență a contribuit la asigurarea măsurilor de prim ajutor și PSI necesare în situații critice.

Evenimentul subliniază importanța pregătirii și coordonării eficiente a serviciilor de intervenție în astfel de situații, subliniind totodată vulnerabilitățile din sistemul de transport și necesitatea unor măsuri sporite de prevenție pentru siguranța publică. Autoritățile vor continua investigațiile pentru a stabili cu exactitate circumstanțele care au condus la producerea accidentului și pentru a implementa măsuri de prevenție în viitor.

Articolul precedentAccident rutier pe Bulevardul 1 August: Tânăr de 21 de ani, implicat într-un incident cu o minoră de 14 ani
Articolul următorPrimark deschide anul viitor, în Iulius Town Timișoara, primul magazin din afara Bucureștiului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.