Acasă Evenimente Explorând Perspectivele în Carieră: Webinarii Despre Opțiunile de Rezidențiat la Victor Babeş...

Explorând Perspectivele în Carieră: Webinarii Despre Opțiunile de Rezidențiat la Victor Babeş University of Medicine and Pharmacy, Timişoara

81
0

 

 

În cadrul eforturilor continue de a oferi sprijin studenților și absolvenților în luarea deciziilor legate de carieră, Victor Babeş University of Medicine and Pharmacy, Timişoara organizează o serie de webinarii de orientare sub titlul “Te-ai hotărât ce alegi la Rezidențiat?”

Astăzi, într-un format concis de sub o jumătate de oră, coordonatorii de rezidențiat vor împărtăși informații esențiale despre pregătirea în specialități medicale variate. Această oportunitate oferă participanților șansa de a obține o perspectivă detaliată asupra unor domenii critice precum Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, Boli Infecțioase, Hematologie, Pediatrie, Psihiatrie și Gastroenterologie.

Ceea ce face această inițiativă cu atât mai accesibilă este faptul că participarea este complet liberă și nu necesită înregistrare prealabilă. Studenții și absolvenții care își doresc să exploreze variantele de specializare în domeniul medical sunt invitați să se alăture acestor webinarii folosind link-ul de acces: [https://zoom.us/j/97287841179](https://zoom.us/j/97287841179).

Aceste sesiuni online oferă nu doar un cadru informativ esențial, ci și o oportunitate unică de a interacționa cu coordonatorii de rezidențiat, beneficiind astfel de sfaturi directe și răspunsuri la întrebări specifice.

În concluzie, participarea la această serie de webinarii poate fi un pas semnificativ pentru cei care își doresc să își contureze viitoarea lor carieră în domeniul medical. Victor Babeş University of Medicine and Pharmacy, Timişoara, își deschide virtual porțile pentru a ghida tinerii profesioniști în luarea unei decizii informate și bine fundamentate privind specializarea lor în cadrul programului de Rezidențiat. Ne revedem online pentru a descoperi împreună viitoarele perspective profesionale!

Articolul precedentTimișoara se pregătește pentru o Ziua Națională grandioasă, cu o surpriză militară de excepție
Articolul următorVicepreședintele CJ Timiș, Alexandru Proteasa, Amenințat de Familia „Împăratului” PSD Alfred Simonis!?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.