Acasă Evenimente Eforturi eroice ale pompierilor în comuna Cenad pentru salvarea unei locuințe devastate...

Eforturi eroice ale pompierilor în comuna Cenad pentru salvarea unei locuințe devastate de incendiu

85
0

 

 

În noaptea de 20 noiembrie, eroii de la Secția de Pompieri Sânnicolau Mare au intervenit prompt pentru a stinge un incendiu violent care a cuprins o locuință din pitoresca comuna Cenad. Echipajele, susținute de voluntari din Cenad și Dudeștii Vechi, au luptat cu flăcările care au distrus o anexă și au amenințat să devasteze întreaga casă cu mansardă.
Chiar dacă pagubele au fost semnificative, norocul a fost de partea noastră, și nu s-au înregistrat pierderi de vieți. Pompierii au dovedit curaj și determinare, reușind să salveze parterul locuinței și chiar doi porci din gospodărie.

Cu toate că incendiul a pornit probabil de la un scurtcircuit în camera tehnică a anexei, eforturile coordonate ale echipei au adus o rază de speranță în această noapte întunecată.

Articolul precedentTronul European al Campionatului Pangration Athlima: ACS Rinocerul Negru și Performanțele Uimitoare ale lui Cătălin Simon la Vilnius
Articolul următorComuna Giroc intră într-o nouă eră de dezvoltare: Proiect masiv de îmbunătățire a infrastructurii rutiere în desfășurare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.