Acasă Politic Uniți pentru Viață: Împreună pentru Siguranța Rutieră

Uniți pentru Viață: Împreună pentru Siguranța Rutieră

37
0

 

 

În contextul Zilei Mondiale de Comemorare a Victimelor Accidentelor de Circulație, tema din acest an aduce în prim-plan un apel la acțiune colectivă. Premierul Marcel Ciolacu a subliniat responsabilitatea noastră comună, fie că suntem autorități sau participanți la trafic, în efortul de a preveni pierderea de vieți pe șosele.

Obligația noastră nu se rezumă doar la impunerea unor legi mai aspre, ci și la prevenirea tragediilor rutiere. Cu un apel la implicarea tuturor sectoarelor societății – stat, mediul privat, ONG-uri și cetățeni – premierul a invitat la urmărirea dezbaterii “#LegeaAnastasia. Drumul către viață” și a subliniat importanța promovării mesajelor acestei legi pentru a salva viețile celor dragi.

Mesajul cheie, “NU te urca la volan dacă nu ai permis, dacă ai băut sau dacă ai consumat droguri!”, accentuează responsabilitatea individuală în prevenirea accidentelor. Articolul încurajează comunitatea să aleagă viața și să se implice activ în construirea unui mediu rutier mai sigur.

Articolul precedentDezvoltarea Culturală Prin Dansuri Populare: Oportunitate Gratuită pentru Copiii din Comuna ȘAG
Articolul următorTronul European al Campionatului Pangration Athlima: ACS Rinocerul Negru și Performanțele Uimitoare ale lui Cătălin Simon la Vilnius

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.