Acasă Evenimente Solicitarea de Urgență la Academia de Poliție: Studenți Afectați de Infecție și...

Solicitarea de Urgență la Academia de Poliție: Studenți Afectați de Infecție și Condiții Nesanitare

52
0

 

 

Sindicatul Europol atrage atenția asupra unei situații alarmante la Academia de Poliție, unde joi seară mai mulți studenți au acuzat dureri de stomac, vărsături și deshidratare. Această problemă a dus la intervenția repetată a echipajelor de urgență la sediul instituției de învățământ.

Potrivit reprezentanților sindicatului, aceasta este a treia noapte consecutivă în care sunt necesare intervenții la Academia de Poliție. Studenții au suferit de simptome precum dureri de stomac, vărsături și deshidratare, iar situația pare să fie legată de un focar de infecție în instituția “prestigioasă”. Sindicatul Europol subliniază că, după trei zile de la declanșarea incidentului, ministerul nu a fost capabil să asigure asistență medicală 24/24 de ore în cadrul Academiei.

Îngrijorările sindicatului nu se limitează doar la aspectele medicale, ci și la condițiile de trai și de învățare. Aceștia dezvăluie condiții nesanitare, cum ar fi resturi de construcții, inundații în camere, prezența șobolanilor și calitatea îndoielnică a hranei oferite, care ar conține viermi.

Sindicatul Europol nu ezită să arunce vina asupra conducerii Academiei de Poliție și a Ministerului Afacerilor Interne, calificând situația drept o “rușine”. Așteptăm măsuri concrete și soluții urgente din partea autorităților responsabile pentru a remedia această situație de criză într-un institut de învățământ dedicat pregătirii viitorilor ofițeri ai Ministerului Afacerilor Interne.”

Articolul precedentRomânia Înregistrează Cea Mai Scăzută Rată de Recidivă în Ultimii Zece Ani
Articolul următorIncident Diplomatic Neașteptat: Președintele Austriei Mușcat de Câinele Maiei Sandu în Republica Moldova

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.