Acasă Evenimente Dezvoltarea Culturală Prin Dansuri Populare: Oportunitate Gratuită pentru Copiii din Comuna ȘAG

Dezvoltarea Culturală Prin Dansuri Populare: Oportunitate Gratuită pentru Copiii din Comuna ȘAG

307
0

 

 

💃🏼 Începând de azi, comunitatea din ȘAG se îmbogățește cu o nouă oportunitate de dezvoltare culturală pentru cei mici: cursuri de dansuri populare! 🕺🏿

Cursurile vor avea loc în fiecare joi, începând cu ora 16.00, la Căminul Cultural ȘAG, sub îndrumarea experimentată a instructorului de dansuri populare și profesor coregraf Marius Ursu. Inițiativa, susținută din bugetul local, vine să ofere copiilor din comună oportunitatea de a descoperi frumusețea și tradițiile dansurilor populare românești.

Este o veste îmbucurătoare pentru părinți și copii, deoarece cursurile sunt complet gratuite pentru micuții din comuna ȘAG. Prin această inițiativă, se promovează nu doar mișcarea și dezvoltarea fizică, ci și păstrarea și transmisia tradițiilor culturale autentice.

Pentru cei interesați, domnul Andrei-Daniel Precup stă la dispoziție pentru mai multe informații, fiind contactabil la numărul de telefon: 0721628581. Comuna ȘAG devine astfel un loc în care cultura și tradiția sunt încurajate și promovate, iar copiii au ocazia de a învăța și de a se bucura de frumusețea dansului popular românesc. #ȘAG”

Articolul precedentIncident Diplomatic Neașteptat: Președintele Austriei Mușcat de Câinele Maiei Sandu în Republica Moldova
Articolul următorUniți pentru Viață: Împreună pentru Siguranța Rutieră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.