Acasă Social Primăria Deta Revoluționează Managementul Deșeurilor cu Insule Ecologice Digitalizate

Primăria Deta Revoluționează Managementul Deșeurilor cu Insule Ecologice Digitalizate

51
0

 

 

Primăria orașului Deta a obținut un proiect de aproape 2 milioane de lei, deschizând drumul către modernizarea sistemului de gestionare a deșeurilor. Prin participarea la apelul PNRR, Componenta C3 – Managementul Deșeurilor – Investiția 1 – Dezvoltarea, modernizarea și completarea sistemelor de management integrat al deșeurilor municipale, Primăria a câștigat finanțare pentru un proiect inovator: montarea a 27 de insule ecologice digitalizate în oraș.

Investiția estimată la 1 859 571 de lei va aduce tehnologie de vârf în gestionarea deșeurilor, marcând un pas semnificativ către o abordare mai sustenabilă a mediului înconjurător. Insulele ecologice digitalizate vor fi puncte strategice de colectare a deșeurilor, dotate cu tehnologie avansată pentru monitorizarea și gestionarea eficientă a acestora.

Proiectul nu doar că aduce beneficii tangibile în ceea ce privește ecologia și salubritatea orașului, ci și evidențiază eforturile administrației locale de a adopta soluții inovatoare în lupta cu provocările legate de gestionarea deșeurilor. Această inițiativă se aliniază cu obiectivele strategice de dezvoltare durabilă și responsabilitate socială, reprezentând un model pentru alte comunități care aspiră la o gestionare mai eficientă și ecologică a resurselor.

Prin implementarea insulelor ecologice digitalizate, Primăria Deta demonstrează angajamentul său ferm pentru o comunitate mai curată, mai inteligentă și mai sustenabilă. Astfel, acest proiect nu doar întărește infrastructura de gestionare a deșeurilor, ci și contribuie la conturarea unui viitor mai verde pentru locuitorii orașului și pentru mediul înconjurător.”

Articolul precedentRopeLand, o nouă zonă de joacă pe care cei mici o pot explora la Energy Kids Family Center, din Iulius Town
Articolul următorBrian Filimon, Primarul Fotbalist de la Măureni: Pasionații de Fotbal Așteaptă O Revigorare a Echipei Poli Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.