Acasă Social Performanțe de Excepție pentru Delegația CSU Politehnica Timișoara la Campionatul Național de...

Performanțe de Excepție pentru Delegația CSU Politehnica Timișoara la Campionatul Național de Înot

71
0

 

 

CSU Politehnica Timișoara s-a întors acasă cu 4 medalii câștigate la Campionatul Național de Înot desfășurat recent. Echipa a demonstrat excelență în competiția de la bazinul Sângeorz-Băi, aducând onoruri clubului și orașului.

Albert Cojanu a reușit să obțină medalia de bronz la proba de 50 de metri fluture, categoria Tineret, marcând un record personal impresionant cu timpul de 24.50. Performanța sa remarcabilă a adus echipei CSU Politehnica un moment de bucurie și mândrie.

În continuare, Radu Vaipan a obținut medalia de bronz la 50 de metri bras, categoria seniori, stabilindu-și propria performanță notabilă cu timpul de 27.70. Eforturile susținute și dedicarea sportivului au contribuit la succesul echipei.

Albert Cojanu a adăugat o nouă medalie la colecție, cucerind medalia de argint la 100 de metri spate, categoria Tineret, cu un timp de 54.58. La proba de 50 de metri spate, Cojanu a revenit pe podium, obținând medalia de bronz cu timpul de 25.07.

Antrenorul Sabin Avram a subliniat importanța spiritului de echipă și a dedicării fiecărui sportiv. “A fost o competiție în care ne-am simțit cu adevărat ca o familie, cu numeroase succese individuale și o atmosferă extraordinară. Suntem mândri de fiecare membru al delegației”, a declarat Avram.

Delegația CSU Politehnica Timișoara a inclus sportivi precum Emil Dăncăneț, Lucian Hoțea, Darius Nistor, Robert Oană, Cosmin Lancea, Iustina Andrei și Daria Humă, sub îndrumarea antrenorului Sabin Avram și a kinetoterapeutului și preparatorului fizic Dragoș Neagu.

Performanțele de excepție ale echipei reprezintă un moment de glorie pentru CSU Politehnica Timișoara și confirmă angajamentul lor față de excelență în domeniul sportiv. #CSUPOLI 🏊‍♂️

Articolul precedentAlertă la Bombă în Timișoara: Autoritățile Intervin Rapid După Amenințarea Primită de o Societate Comercială
Articolul următorPROMEDSOC Prezintă Talentele Viitoare ale Medicinii: Interviu cu Daria Ardelean, Studentă la UMF ‘Victor Babeș’ Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.