Acasă Evenimente Intervenție Rapidă După Un Accident Rutier pe Aleea Pădurea Verde. BMW X5...

Intervenție Rapidă După Un Accident Rutier pe Aleea Pădurea Verde. BMW X5 modelul nou făcut praf!

79
0

 

 

Astăzi, 12 noiembrie 2023, ora 14:56, autoritățile au fost alertate și au intervenit în forță pe Aleea Pădurea Verde, unde a avut loc un accident rutier. Echipajele de intervenție au acționat rapid pentru asigurarea măsurilor PSI și de prim ajutor într-o situație cu două autoturisme implicate.

Detașamentul 1 Timișoara al pompierilor a fost mobilizat în regim de urgență, sosind la locul incidentului cu o autospecială de primă intervenție și două ambulanțe SMURD. Situația a implicat patru persoane, iar consecințele au fost imediate.

Din păcate, două victime au rezultat din eveniment. Un bărbat a fost transportat la spital în urma evaluării echipei medicale, prezentând contuzii și politraumatisme. În paralel, o a doua victimă, care a refuzat transportul la spital, a fost evaluată la fața locului.

Evenimentele precum acesta subliniază importanța intervenției rapide a echipelor specializate în asigurarea măsurilor de siguranță și acordare a primului ajutor. Autoritățile rămân vigilente în gestionarea situațiilor de urgență pentru a minimiza impactul și a oferi suport celor afectați.

Articolul precedentLigia Dugulescu, noul preşedinte al PMP Timiş
Articolul următor„Brâncuși, dragostea mea!”, spectacolul care aduce în fața publicului muzele marelui sculptor, are loc în Iulius Congress Hall

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.