Acasă Evenimente Crosul Viitorilor Campioni Maricica Puică & Decathlon, Ediția a 5-a: O Zi...

Crosul Viitorilor Campioni Maricica Puică & Decathlon, Ediția a 5-a: O Zi de Competiție și Unitate Sportivă în Giroc

47
0

 

 

Ieri, pe 11 noiembrie, comuna Giroc a fost gazda evenimentului sportiv de excepție – Crosul Viitorilor Campioni Maricica Puică & Decathlon, ajuns la cea de-a 5-a ediție. Atmosfera vibrantă a încântat participanții, adunând atleți de toate vârstele într-un spirit competitiv memorabil.

Evenimentul a fost onorat de prezența ilustră a doamnei Maricica Puică, o legendă a atletismului românesc, care a dat numele acestui cros. Alături de ea, doamna Anișoara Cușmir Stanciu, Președinta Federației Române de Atletism, a contribuit la prestigiul și importanța acestei competiții.

Un aspect remarcabil al acestui cros a fost implicarea școlilor din județul Timiș, cu un număr impresionant de 54 de școli participante în ediția anterioară. Astfel, evenimentul nu a fost doar o competiție sportivă, ci și o oportunitate de a promova mișcarea și implicarea tinerilor în activități fizice.

Primarul comunei Giroc, Dan Vîrtosu, a transmis felicitări călduroase tuturor participanților, susținătorilor și antrenorilor de la secția de atletism a Clubului Sportiv Giroc-Chișoda. Recunoștința sa a fost îndreptată și către toți organizatorii și persoanele implicate în realizarea cu succes a acestui eveniment de amploare.

Crosul Viitorilor Campioni Maricica Puică & Decathlon a reprezentat nu doar o competiție sportivă, ci și un prilej de unitate și promovare a valorilor sportului în comunitatea Giroc. Sperăm ca această tradiție să continue să inspire și să încurajeze pasiunea pentru sport în rândul tinerilor și să consolideze legăturile sportive din regiune.

Articolul precedentTimișoara – Orașul Premierelor și Inovațiilor: Iluminatul Electric Stradal și Alte Realizări de Pionierat
Articolul următorAșa arată orașul Ciacova în anul 2023! Oamenii nu au cum să își ducă copiii la grădiniță!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.