Acasă Sport Performanțe de Top pentru Canotorii CSU Politehnica Timișoara la Campionatul Național de...

Performanțe de Top pentru Canotorii CSU Politehnica Timișoara la Campionatul Național de Fond, Seniori

98
0

 

 

Echipajele CSU Politehnica Timișoara au strălucit la Campionatul Național de Fond destinat seniorilor, desfășurat în perioada recentă la Complexul Național „Elisabeta Lipă” din Snagov. Prezenți cu trei echipaje, canotorii alb-violeți au adus acasă medalii și rezultate remarcabile.

În prima zi a competiției, vineri, echipajul de dublu rame, format din Andrei Popovici și Bogdan Gorea, a obținut medalia de bronz, aducând primul succes clubului. O performanță notabilă, care a deschis apetitul pentru noi reușite.

Sâmbătă, aceeași echipă, alcătuită din Andrei Popovici și Bogdan Gorea, a urcat din nou pe podium, de această dată cucerind medalia de argint la categoria dublu vâsle masculin, în competiția ușoară. O confirmare a calibrului sportivilor și a pregătirii lor intense.

Echipajul de patru vâsle seniori al Politehnicii Timișoara, compus din Adrian Maghiar, David Crașovan, Alexandru Crașova și Cătălin Moga, a susținut o performanță notabilă, clasându-se pe locul 5. O reușită semnificativă, mai ales ținând cont că au concurat în fața unor componenți ai loturilor naționale.

Antrenoarea Ecaterina Calapiș a exprimat satisfacția ei față de rezultatele obținute: „Sunt foarte mulțumită de rezultatele sportivilor noștri, în ciuda ghinioanelor care nu depind doar de noi. Rezultatele pe care le-au obținut sportivii noștri sunt demne de apreciat.”

Performanțele remarcabile ale canotorilor CSU Politehnica Timișoara demonstrează angajamentul și nivelul înalt de pregătire, alimentând optimismul pentru viitoarele competiții. #CSUPOLI 🤍💜

Articolul precedentPrimarul Comunei Giroc Anunță Achiziționarea unui Teren pentru un Parc Nou
Articolul următorDimitrie Popescu – Un Campion Olimpic și Mentor Apreciat al Canotajului Românesc, A Plecat Prea Devreme la Doar 62 de Ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.