Acasă Evenimente Oportunitate de Afacere la Aeroportul Internațional Timișoara: Licitație pentru Închirierea unei Farmacii...

Oportunitate de Afacere la Aeroportul Internațional Timișoara: Licitație pentru Închirierea unei Farmacii în Noul Terminal de Sosiri

104
0

 

Societatea Națională Aeroportul Internațional Timișoara “Traian Vuia” S.A., cu sediul în comuna Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, jud. Timiș, aduce la cunoștință publicului oportunitatea de a participa la Licitația Publică Deschisă pentru închirierea unui spațiu destinat unei farmacii, situat în noul Terminal de Sosiri Curse Externe Pasageri.

Evenimentul va avea loc în data de 23.11.2023, ora 11:00, la sediul societății SN Aeroportul Internațional Timișoara “Traian Vuia” S.A. Pentru a participa, este necesară constituirea unei garanții de participare la licitație în valoare de 3.120 de euro.

Documentația integrală privind licitația poate fi obținută gratuit începând cu data acestui anunț, de la sediul SN Aeroportul Internațional Timișoara – Traian Vuia S.A., Compartimentul Contracte și Achiziții Publice. De asemenea, documentația poate fi solicitată prin intermediul unei cereri trimise la adresa de e-mail office@aerotim.ro sau licitatii.publice@aerotim.ro.

Pentru participanții interesați, data și ora limită de depunere a ofertelor sunt stabilite pentru 23.11.2023, ora 10:00, la sediul aeroportului, Biroul Registratură.

Pentru orice informații suplimentare sau clarificări privind documentația de atribuire și desfășurarea licitației, solicitările scrise pot fi trimise la adresa de e-mail office@aerotim.ro sau licitatii.publice@aerotim.ro. Această licitație reprezintă o oportunitate valoroasă pentru cei interesați să își dezvolte afacerea într-un mediu dinamic și promițător precum Aeroportul Internațional Timișoara.

Articolul precedentAlocatii pentru Copii în Creștere: Ce Nivel Ar Putea Atinge în 2024
Articolul următorOportunitate de Afacere la Aeroportul Internațional Timișoara: Licitație pentru Închirierea Spațiilor RENT-A-CAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.