Acasă Politic Progres semnificativ la Grădinița Nouă din Bulgăruș: Lucrările sunt la 70%

Progres semnificativ la Grădinița Nouă din Bulgăruș: Lucrările sunt la 70%

125
0

 

 

Comuna Lenauheim, din județul Satu-Mare, asistă la dezvoltarea semnificativă a Grădiniței din Bulgăruș, cu lucrările ce se desfășoară cu succes și eficiență. Stadiul general al construcției este, conform constructorului, de 70%, ceea ce marchează un pas important în transformarea acestei instituții de învățământ.

În ultima perioadă, accentul s-a pus pe izolația termică exterioară și aplicarea vopselei decorative, oferind clădirii un aspect modern și funcțional. De asemenea, pe terasa circulabilă a fost demarat procesul de montare a gresiei, pregătind terenul pentru un spațiu exterior confortabil și versatil.

Responsabilă pentru realizarea acestui proiect este firma SC IPD IMEX SRL din Certeze, județul Satu-Mare, iar valoarea achiziției se ridică la 3.265.636,47 lei + TVA.

Demersurile pentru construirea noii grădinițe din Bulgăruș au început în anul 2016, odată cu contractarea unui consultant. A urmat elaborarea documentației necesare pentru cererea de finanțare, care a fost realizată prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) – AXA 7 Submăsura 7.2. Contractul de finanțare a fost semnat în 20 aprilie 2018, iar de atunci, comunitatea locală și autoritățile au lucrat neîncetat pentru a vedea visul lor devenind realitate.

Primarul comunei Lenauheim, Ilie Suciu, a transmis un mesaj de implicare și determinare: “#lenauheim, #bulgarus, #grabat, #CetateniiTrebuieSaStie, #ContinuamImpreuna, #afacut”. Acest proiect de amploare reprezintă un exemplu de colaborare comunitară și angajament pentru a oferi copiilor un mediu educațional modern și adaptat la nevoile actuale. Grădinița nouă din Bulgăruș promite să devină un loc de învățare și dezvoltare optim, contribuind la viitorul promițător al tinerelor generații.

Articolul precedentIulius Town deschide sezonul reducerilor de până la 90% cu Black Friday!
Articolul următorTradiție și Bucurie la Liceul Teoretic Nikolaus Lenau: Sărbătoarea Sfântului Martin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.