Acasă Sport România U16 și Ungaria U16: Meciuri de Pregătire Pline de Intensitate și...

România U16 și Ungaria U16: Meciuri de Pregătire Pline de Intensitate și Echilibru

60
0

 

 

În perioada 4-9 noiembrie, selecționata Under 16 a României a fost angrenată într-un stadiu de pregătire intensiv, care a inclus două meciuri amicale de mare intensitate împotriva echipei Under 16 a Ungariei.

Primul meci a avut loc pe 7 noiembrie și s-a încheiat cu un scor de 1-1. Tricolorii au deschis scorul în minutul doi al partidei, profitând de o greșeală a portarului advers, când Davide Moisa a reușit să înscrie pentru România.

Cu toate acestea, echipa gazdă a reușit să egaleze în repriza secundă, datorită lui Marko Mandity. Această remiză a demonstrat echilibrul și intensitatea jocului dintre cele două naționale.

Cel de-al doilea meci amical va avea loc pe 9 noiembrie, la ora 11:00, pe Stadionul Șag din Timișoara.

Meciul va fi transmis în direct pe platforma FRF.tv, oferind oportunitatea fanilor să urmărească evoluția acestor tineri talentați în timp real.

.

Articolul precedentSport Guru, principalul distribuitor și retailer de echipamente sportive specializate din România, a inaugurat prima locație din Timișoara în Iulius Town
Articolul următorCorneliu Podoleanu, Noul Vicepreședinte al Federației Naționale Sindicale Alma Mater – Vocea Centrului Universitar Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.