Acasă Social Corneliu Podoleanu, Noul Vicepreședinte al Federației Naționale Sindicale Alma Mater – Vocea...

Corneliu Podoleanu, Noul Vicepreședinte al Federației Naționale Sindicale Alma Mater – Vocea Centrului Universitar Timișoara

153
0

 

 

Într-o zi semnificativă pentru sindicalismul din învățământul superior din România, Corneliu Podoleanu, președintele Sindicatului Liber din Universitatea Politehnica Timișoara (SLUPT), a fost ales în mod unanimitar în funcția de vicepreședinte al Federației Naționale Sindicale Alma Mater. Acest moment reprezintă o recunoaștere a angajamentului său și a vocii sale puternice în sprijinul a peste 2500 de cadre didactice și angajați din Centrul Universitar Timișoara.

Alegerile care au avut loc pe 4 noiembrie au fost un moment important în istoria sindicalismului din învățământul superior din țară. Corneliu Podoleanu a fost ales cu unanimitate de voturi, ceea ce reflectă încrederea și sprijinul de care se bucură în rândul membrilor săi și colegilor din universitate. Această alegere confirmă, de asemenea, calitățile sale de lider și capacitatea sa de a reprezenta cu succes interesele comunității academice din Timișoara.

Noul vicepreședinte al Federației Naționale Sindicale Alma Mater se angajează să continue să lupte pentru drepturile și interesele cadrelor didactice și ale angajaților din învățământul superior. Cu o experiență bogată în sindicalism și o cunoaștere profundă a realităților din Centrul Universitar Timișoara, Corneliu Podoleanu este bine pregătit să reprezinte cu mândrie comunitatea academică din regiune.

Alegerea lui Corneliu Podoleanu în funcția de vicepreședinte al Federației Naționale Sindicale Alma Mater reprezintă un pas important pentru consolidarea sindicalismului în învățământul superior din România. Această decizie reflectă determinarea membrilor sindicatului de a-și proteja drepturile și de a se implica activ în procesul decizional la nivel național. Cu un lider dedicat și devotat ca Corneliu Podoleanu, Centrul Universitar Timișoara are un reprezentant puternic și hotărât în această structură sindicală națională.

Articolul precedentRomânia U16 și Ungaria U16: Meciuri de Pregătire Pline de Intensitate și Echilibru
Articolul următorTragedie pe DN 59: Accident rutier cu o victimă decedată și o persoană încarcerată

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.