Acasă Evenimente Sport Guru, principalul distribuitor și retailer de echipamente sportive specializate din România,...

Sport Guru, principalul distribuitor și retailer de echipamente sportive specializate din România, a inaugurat prima locație din Timișoara în Iulius Town

156
0

 

Sport Guru, cel mai important retailer și distribuitor de echipamente sportive specializate din România, a deschis sâmbătă, 4 noiembrie, primul său magazin fizic din Timișoara, în incinta Iulius Mall, parte a ansamblului mixed-use Iulius Town. Cel de-al șaselea magazin Sport Guru se întinde pe o suprafață de 750 de metri pătrați și a necesitat investiții de aproximativ un milion de lei.

Astfel, timișorenii se pot bucura acum de gama completă de articole sportive ale Sport Guru, axate în principal peciclism, outdoor/schi și alergare/triatlon, precum și zona de tehnologie în sport – ceasuri sportive, GPS-uri, căști audio, biciclete statice de tip home trainersau aparate de întreținere musculară.

Ne bucurăm că a venit momentul să punem pe harta Sport Guru și Timișoara, un oraș cu mulți practicanți de sport și, totodată, un oraș special pentru noi. Aici organizăm încă din 2017 primul semi maraton de șosea al orașului, Timisoara21k, eveniment care se bucură de un real succes an de an. Timișoara s-a aflat pe lista noastră de expansiune încă de la început, alături de București, Cluj și Brașov. Ne așteptăm la un interes mare din partea amatorilor de sport din Timișoara, având în vedere multele solicitări pe care le-am primit de-a lungul ultimilor ani din partea timișorenilor dornici să se bucure de produsele Sport Guru și la ei în oraș. De asemenea, ne dorim ca traficul suplimentar generat de turiștii veniți în Timișoara – Capitală Europeană a Culturii 2023 – să se răsfrângă favorabil și asupra activității sportive în general, o nevoie pe care noul nostru magazin o întâmpină cu succes, afirmă Mircea Rasovan, CEO Sport Guru.

Cu puțin timp înainte de deschidere, fondatorii Sport Guru au organizat o seară de socializare cu clienții și reprezentanții comunităților relevante de sport din Timișoara precum Alergotura, Triatlon Timișoara, Velocitas, Alternative TM, UVT Liberty Marathon, S24H sau WorldClass. La eveniment au participat și sportivi de elită ai momentului pe care Sport Guru îi susține în carieră, precum Antoanela Manac, multiplă campioană națională la triatlon, Mădălina Florea, multiplă campioană națională la probele de semifond și fond, Alexandru Corneschi, multiplu campion național la maraton și semimaraton, campion balcanic la semimaraton, sau Toma Alexandru, multiplu campion național la Triatlon, câștigător al Iron Man Malaysia.

Alături de ei, alergătorii amatori s-au bucurat și de o sesiune de alergare necompetitivă de aproximativ 5 kilometri, în Iulius Gardens. Fondatorii Sport Guru și-au propus astfel să-și arate recunoștința față de cei care nu doar că reprezintă România in competițiile internaționale, ci și promovează sportul către sportivii amatori, fiind adevărate surse de inspirație pentru aceștia.

Avans important în obiectivul de a avea 10 magazine în România

Inaugurarea noului magazin din Iulius Mall contribuie la atingerea obiectivului asumat deja de Sport Guru de a deschide 1-2 magazine în fiecare an, până în 2025.

Am găsit în dezvoltatorul Iulius Town un partener cu o foarte mare deschidere, flexibil și prompt, aspect care a contat foarte mult în decizia de a deschide anul acesta, chiar daca magazinul din Timișoara fusese planificat pentru 2024. Suntem încântați că începând din această lună, timișorenii se vor putea bucura și ei de gama noastră unică produse sportive profesionale, precum și de îndrumarea consultanților noștri specializați și pasionați. Ne așteptăm ca magazinul din Timișoara să genereze din 2024 vânzări apropiate de celelalte două magazine de format mare ale companiei și localizate în mall-uri sau centre comerciale, și sperăm sa ajungem cât mai curând la 10 magazine, acoperind astfel cele mai importante orașe și regiuni ale țării, adaugă Mircea Rasovan.

 

Despre Sport Guru

Sport Guru este cel mai mare distribuitor și retailer de echipamente sportive specializate din România. Înființată în anul 2009 cu capital integral românesc, retailer-ul Sport Guru și-a extins activitatea de la o prezență pur online la o rețea de șase magazine, trei în București și câte unul în Cluj-Napoca, Brașov și, începând din 2023, Timișoara.

www.sportguru.ro

Articolul precedentRezultate de excepție la Turneul de Handball J4: CSC Millenium 1 domină competiția
Articolul următorRomânia U16 și Ungaria U16: Meciuri de Pregătire Pline de Intensitate și Echilibru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.