Acasă Sport Rezultate de excepție la Turneul de Handball J4: CSC Millenium 1 domină...

Rezultate de excepție la Turneul de Handball J4: CSC Millenium 1 domină competiția

275
0

 

 

Turneul de handball J4 a oferit fanilor sportului un spectacol captivant, cu echipele AS Generala 7, CSC Millenium 1, CSC Millenium 2 și Phoenix Buziaș dând tot ce au avut mai bun pe teren. Iată rezultatele și clasamentul final al acestui eveniment intens:

**Partidele desfășurate au fost următoarele:**

1. AS Generala 7 – CSC Millenium 1: 7-12
2. CSC Millenium 1 – CSC Millenium 2: 24-8
3. CSC Millenium 1 – Phoenix Buziaș: 24-18
4. AS Generala 7 – CSC Millenium: 16-27
5. CSC Millenium 1 – CSC Millenium 2: 24-8
6. CSC Millenium 2 – Phoenix Buziaș: 23-12

După aceste rezultate, clasamentul final a fost următorul:

1. CSC Millenium 1
2. AS Generala 7
3. Phoenix Buziaș
4. CSC Millenium 2

Este evident că CSC Millenium 1 a fost echipa dominantă a turneului, cucerind locul 1 în clasamentul final. Cu jocul lor impresionant și determinarea de fier, au demonstrat că sunt o forță de luat în seamă în lumea handball-ului junior. AS Generala 7 a obținut locul 2, urmată de Phoenix Buziaș pe locul 3 și CSC Millenium 2 pe locul 4.

Un aspect interesant este faptul că Millenium 1 și Generala 7 vor avansa în grupa principală, în timp ce Buziaș și Millenium 2 vor merge în grupa secundară. În grupa principală, se vor confrunta cu alte 8 echipe, iar primele 4 clasate se vor califica pentru faza între-județeană. Așadar, competiția nu a făcut decât să devină și mai incitantă pe măsură ce avansează.

Felicitări tuturor echipelor care au participat la acest turneu, iar fanilor de handball li se promite și mai multă acțiune și emoție în etapele următoare. Cu determinarea și pasiunea de care au dat dovadă în acest turneu, cu siguranță vor face cinste comunității sportive și ne așteptăm cu nerăbdare la următoarele meciuri pline de energie.

#CSCMilleniumGiarmata #Copii #Handball #Giarmata #Junioare #TurneuHandballJ4

Articolul precedentComuna Lovrin din Timiș merită să fie oraș!
Articolul următorSport Guru, principalul distribuitor și retailer de echipamente sportive specializate din România, a inaugurat prima locație din Timișoara în Iulius Town

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.